МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЗИДАРСКИ И БОЯДЖИЙСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Когато става дума за ремонтни дейности у дома или за професионални цели, изборът на подходящите инструменти е от съществено значение за безопасното, ефективно и качествено изпълнение на заложените цели.

В зависимост от нуждите и задачите, които сте си поставили, ще ви трябват различни видове зидарски и бояджийски инструменти.

За запълване на неравности или подготовка за боядисване ви е нужна шпакла.  В сайта на “Валерий” ще откриете модели за мазане, както и гребеновидни, гумени и фасадни шпакли. 

За пребоядисване на помещения е добре да си вземете едни от най-универсалните инструменти  в строителство - четки и валяци за боядисване. Преди да си купите конкретен модел, вземете предвид какви са целите, за които ще ги използвате. Изборът им зависи от материала и повърхността, върху която ще работите, тъй като спрямо това четките и валяците се класифицират в различни видове. Валяците за боядисване могат да са иглени, микрофибърни или друг вид, а четките - с естествен, синтетичен или смесен косъм.

Маламашката е друг важен инструмент, от който се нуждаете, ако искате да нанасяте, заглаждате и оформяте големи повърхности. Тя е метална или неметална и според типа си служи за специфични ремонтни дейности. Добър избор за декоративна мазилка е неръждаемата маламашка 200x85 на марката Decorex.

Сред инструментите, които трябва да си набавите, са мистриите. Те се използват за прецизно извършване на нанасяне на хоросан, изгребване и заглаждане строителни разтвори и други.

Ако искате да видите възможно най-добрите резултати от ремонтните дейности, с които сте се захванали, ще са ви нужни още инструменти и аксесоари. Едни от тях са мастарите. В сайта на “Валерий” ще намерите висококачествени модели, изработени, за да издържат на високо натоварване.

Когато планирате ремонт у дома или за работа, имайте предвид, че ще ви трябват кофи, съдове за разтвори и хартиени и стъклофазерни ленти. Последните могат да са ви полезни и за битови нужди, както и за вашия автомобил. Според целите и предпочитанията ви може да изберете алуминиеви, битумни, полиетиленови, армирани, хартиени или стъклофазерни модели.

За разбъркване на различни видове лепила, бои, разтвори и грундове се доверете на бъркалките за строителни смеси на Decorex.

Бояджийски и зидарски инструменти от “ВАЛЕРИЙ”

Ако искате да се сдобиете с надеждни и качествени зидарски и бояджийски инструменти, разгледайте сайта ни. Там може да откриете различни мастари, ленти, кофи, маламашки и други инструменти от доказани производители като Decorex на изгодни цени. Decorex e марка на “Валерий” СиМ Груп АД. Изработените от нея инструменти се отличават с ергономичен дизайн и качество.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.