МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ОБУВКИ

Бранд: DECOREX Код на продукта: 32933
Калцуни за еднократна употреба DECOREX, предлагат се в опаковка 100 броя. Използването на калцуни е задължително на местата, където не се прави компромис с хигиената. В здравните заведения, като болници, дентални клиники и хосписи се използват от посетителите и персонала, за да предпазват от внасяне..
7.10лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45863
Описание: Стабилна и устойчива на разкъсване подметка, удобен въздухопропусклив горен материал, водоустойчива външна подметка с ластик. Универсален размер. 20 броя (10 чифта) в кутия. материал: полипропилен Подметка: полиетилен Предпазва от: мръсотия..
17.10лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 33152
Обувки работни с метално бомбе DECOREX 40 номер, са предназначени да намалят опасността от нараняване от специфични рискове. Отговарят на всички европейски стандарти и директиви. Професионална обувка, изработена от естествена кожа с дишаща подплата, противохлъзгащо маслоустойчиво полиуретаново ходил..
49.14лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 17763
Описание: Обувки работни ХАрактеристика: Професионална обувка, предназначени да намалят опасността от нараняване от специфични рискове. Материал: Естествена кожа, метално бомбе, подплата Свойства: Абсорбира влагата, има противохлъзгащо ходило. Размер: №44..
30.26лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)