МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

АРМИРАНИ ЛЕНТИ

Армираните ленти Decorex притежават отлична механична якост. Лесни са за употреба - късат се на ръка. Незабавно залепват към широк спектър от повърхности.Устойчиви са на ниски температури, водоустойчиви и устойчиви на разтворители, не се отлепят по време на употреба. Армираните ленти се използват за бандажиране и изолация в климатичната и хладилна техника, канали и др. Подходящи са за изграждане на въздуховоди, климатични и вентилационни системи. Фиксират изолационният материал с алуминиево покритие, влагоустойчиви са с висока термична проводимост.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 19930
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 50 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
7.64лв
ЛЕНТА 50мм*2м РЕМОНТ НА МРЕЖА DECOREX ЛЕНТА 50мм*2м РЕМОНТ НА МРЕЖА DECOREX
-10 %
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44872
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: - Самозалепваща лента за ремонт на мрежи против комари и други летящи насекоми - Лесно, удобно и практично средство ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: - Ремонт на мрежи за врати и прозорци - Маха се предпазната хартиена лента и се залепя върху желаното място - Притиска се ..
7.91лв 8.78лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33037
Лента армирана BONDIT е универсална и с широко приложение.Тя е с ширина 48 мм,дължина 10м,жълт цвят.Изработена от Полиетиленов филм върху здрав памучен плат.Основа на лепилото е от синтетичен каучук.Използва се за съединяване на профили, тръби и въздоховоди.Притежава отлична механична якост. Лесна ..
2.04лв
ЛЕНТА АРМИРАНА DECOREX ЛЕНТА АРМИРАНА DECOREX
-10 %
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43732
Лента армирана, бяла DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м. Лентата е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Уст..
2.18лв 2.42лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44874
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: - Бандажна лента за предпазване на PVC тръби и климатични инсталационни тръбопроводи ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: - За бандажиране при външен и вътрешен монтаж на климатици, тръби, вентилации - UV защита - Самозалепваща еластична лента с лепило..
4.85лв 4.90лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43746
Лента за ремонт на брезент от различни материали , както и за поправка на разкъсвания. Висока якост и лесна за употреба. Характеристики: Дебелина – 330 μ Сила за отлепване - 30 N /25 ММ Якост на опън - 425 N /25 ММ Разтегливост – 5% Температурна устойчивост – от -20 °С до +80 °С Цвят – тъмно син Обл..
5.44лв 5.48лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)