МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ANURA

Продуктите с марка Anura са произведени посредствум водещи технологии, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за своето качеството. Продуктите минават през серия от тестове за сигурност преди да се предложат на потребителите, а стилната опаковка показва, с какво отношение и внимание се подхожда към представянето им.

Гамата от артикули с бранд Anura включва:

  • Ключове - за открит монтаж, реостатни, стълбищни, единични, двойни, тройни, девяторни в различни цветове
  • Контакти - единични, двойни, за TV, за телефон, мрежови, за открит монтаж, с капак в различни цветове
  • Електроаксесоари - двойни, тройни и четворни рингове, гумирани щепсели със заземление
  • Разклонители - с едно, две, три, четири или шест гнезда, трипосочни, гумирани, със или без ключ


Бранд: ANURA Код на продукта: 43567
Ключ схема 6, девяторен, алуминиев цвят ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко цвята..
4.13лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 30850
Ключ схема 6 девиаторен бял ANURA е изработен от негорима пластмаса, не светещ подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагани в два основни цвята..
3.59лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43584
Ключ схема 6 девиаторен, златист цвят ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко цвята: ..
4.13лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 30874
Ключ схема 6 девиаторен, цвят крем ANURA е изработен от негорима пластмаса, не светещ подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко ..
3.59лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43601
Ключ схема 6, девятор, цвят махагон ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко цвята: бя..
3.96лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43554
Ключ схема 1 алуминиев ANURA с нажежаема нишка в комплекта. Ключът е изработен от негорима пластмаса, светещ подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. ..
3.96лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 30846
Ключ схема 1 бял ANURA с нажежаема нишка в комплекта. Ключът е изработен от негорима пластмаса,не светещ подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Пред..
3.43лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43571
Ключ схема 1, златист цвят ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко цвята: бял, крем, ..
4.38лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 30862
Ключ схема 1 крем ANURA е изработен TABS материал, негорима пластмаса, не светещ, за скрит монтаж подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагани ..
3.43лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43588
Ключ схема 1, цвят махагон ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагат се в няколко цвята: бял, крем, ..
3.84лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 34069
Ключ бял за открит монтаж схема 1 ANURA е с напрежение: 250V, какс. допустимо напрежение: 10А, изработен от негорима пластмаса, не светещ. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. Предлагани в два основни цвята: бял и крем, подходящи цветов..
2.89лв
Бранд: ANURA Код на продукта: 43555
Ключ схема 1 алуминиев ANURA с нажежаема нишка в комплекта. Ключът е изработен от негорима пластмаса, светещ подходящ за всеки дом. Напрежението е 250V, като максимално допустимото напрежение е 10А. Продуктите с марка Anura са изработени според всички изисквания притежават и сертификат за качество. ..
4.91лв
Показва 1 до 12 от 108 (9 страници)