Уважаеми клиенти,

Предлагаме на Вашето внимание иновативна и надеждна система за идеално и безпроблемно полагане на плочки. Подходяща както за начинаещи, така и за професионалисти.

Ограничител и клин за нивелиране Decorex спомагат за:

  • равномерно полагане на плочки и безупречна нивелация
  • бързина в изпълнението на работата
  • постигане на идентичен размер на фугите
  • здрава фиксация на плочките без разместванет през процеса на съхнене на лепилото

Подходящи са за:

  • всички видове плочки гранитогрес, фаянс, теракот, мрамор, порцелан и други с дебелина от 5 до 13 мм
  • подове и стени
  • плочки с размер на фугите от минимум 1 мм

Основата се чупи, а клиновете се събират и се използват многократно. Стягането на клина към основата може да става на ръка или със специални клещи.

   

1. Клиновете са изработени от висококачествена пластмаса със зъбци гарантиращи надеждно затягане към основата. За многократна употреба, не нараняват повърхността на плочката, подходящи за подове и стени.
Опаковка: 50бр и 200бр

2. Ограничителите са изработени от висококачествена пластмаса, което осигурява надеждно фиксиране и точно отчупване при демонтажа. Покриват от 4 до 6 кв.м. при размер на плочките 50х50см. Ограничителите са подходящи както за подове така и за стени. За еднократна употреба - свалянето на клиновете става без да се демонтират от основите, с лек удар по дължината на фугата. Основата се чупи, а клиновете се събират и се използват многократно. Стягането на клина към основата може да става на ръка или със специални клещи.
Иновативна и надеждна система за идеално и безпроблемно полагане на плочки. Подходяща както за начинаещи, така и за професионалисти.
Ограничителите за нивелация са с размери 1мм, 1.5мм и 2мм.
Опаковка: 100бр. и 500бр.

3. Системата за нивелация е изработена от висококачествена пластмаса. Здравите ограничители не се чупят по време на полагането на плочките, а зъбците на клиновете гарантират надеждно затягане. Достатъчни са да покрият от 10 до 13 кв.м. при размер на плочките 50х50см.
Размерът на фугите, който се постига е 1.5мм, основите се използват еднократно, като се отчупва горната им част, а долната остава под плочките. Клиновете се използват многократно. Подходящи са както за подове, така и за стени.
Опаковка буркан от 200бр.

4. Клещите за нивелация при полагане на плочки спомагат за бързото и здраво изпълнение на работата. Гарантира надеждно и равномерно фиксиране и изключват вероятността от скъсване на основата. Изработени от праховобоядисана стомана, клещите се състоят от неподвижен лост, подвижен лост и накрайник. Уредът е за професионална употреба.
препоръчва се за майстори.