МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ОГРАНИЧИТЕЛ  ЗА НИВЕЛИР 2 мм 500 бр. DECOREX

ОГРАНИЧИТЕЛ ЗА НИВЕЛИР 2 мм 500 бр. DECOREX

ОГРАНИЧИТЕЛ ЗА НИВ. 2 мм 500 бр. DECOREX

  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 43086
  • Тегло с опаковка:
  • Баркод: 2260305547022
  • Количество в кашон: 6
  • Количество в кутия: 1
42.79лв
Ограничителите са изработени от висококачествена пластмаса, което осигурява надеждно фиксиране и точно отчупване при демонтажа. Покриват от 4 до 6 кв.м. при размер на плочките 50х50см. Ограничителите са подходящи както за подове така и за стени. За еднократна употреба - Свалянето на клиновете става без да се демонтират от основите, с лек удар по дължината на фугата. Основата се чупи, а клиновете се събират и се използват многократно. Стягането на клина към основата може да става на ръка или със специални клещи.
Иновативна и надеждна система за идеално и безпроблемно полагане на плочки. Подходяща както за начинаещи, така и за професионалисти.
При използване на ограничители с размер 2мм, фугата която се получава е същият размер. За постигане на по-тясна фуга може да се използва ограничител от 1.5мм, а ако желаете още по-широка фуга, може да използвате ограничители от 1мм.
Ограничителите спомагат за перфектнио равни плочки и безупречна нивелация, бързина в изпълнението, постигане на еднакъв размер фуги, стабилна фиксация на плочките и избягване на разместването им в процеса на съхнене на лепилото.
Ограничител за нивелация с размер 2мм.
Опаковка: 500бр