МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПОЛИУРЕТАНОВИ ЛЕПИЛА

Веригите за резачки са неизменна част от тях, тъй като без наличието им рязането на даден материал не е възможно. Когато е време за тяхната смяна, е нужно да се съобразите с няколко фактора. 

Първият от тях е свързан с вида инструмент, който имате. Според това ще направите избора си дали да закупите верига за електрическа резачка или за акумулаторна такава. 

Вторият важен елемент при покупката зависи от видовете длета. Те всъщност се отнасят до начина, по който са отлети зъбите на веригата. Това, от своя страна, определя и как ще се реже дървото. 

На пазара се срещат пълни или половин длета. Обикновено само професионалистите използват пълни длета за рязане на твърда дървесина като дъб, докато другият тип е предназначен за иглолистни дървета като бор.

Освен тях на пазара съществуват и нископрофилни вериги. Те са подходящи за тези хора, на които тепърва им предстои да работят с резачки. Това е така, защото са проектирани по начин, минимизиращ вероятността от обратен удар по време на работния процес.

Третият основен фактор е свързан с размера на веригата, който зависи от стъпката, манометъра и броя на задвижващите зъбци.

Измервания на вериги за резачки

Стъпката на веригата се определя от разстоянието между задвижващите звена. То трябва да съответства на разстоянието между зъбите на зъбното колело на върха на шината и задвижващото зъбно колело. Обикновено веригите с по-голяма стъпка са по-тежки и имат по-големи зъбци. Това, от своя страна, позволява правенето на огромни разрези.

Манометърът на веригата всъщност е измерването, което определя дебелината на задвижващите звена (долната част със зъбци, която се намира в направляващата шина). 

Третият елемент, когато измервате параметрите на веригата за резачка, е броят на задвижващите звена. Важно е да го установите с точност за по-добра работа, защото невинаги е написан в ръководството за употреба от производителя.

Вериги за резачки от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

Преди да се спрете на даден модел верига за резачка, прегледайте характеристиките и цената на различните варианти, за да откриете този, който ще ви бъде най-полезен.

Веригата за резачка PREMIUM дава гаранция за дълготрайно използване и отлична работа, осигурявайки по-бавна амортизация на верижния трион при добра поддръжка.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: AKFIX Код на продукта: 39639
Лепило за дърво PU360FC бързо втвърдяващо за залепване на дървени елементи към други порести и непорести елементи като дърво, метал, бетон, пенополистирол и др. Широко приложение в производството на мебели и яхти, нуждаещи се от по-висока устойчивост на вода. Лесно нанасяне, нисък вискозитет Висока ..
4.38лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33812
Лепило за дърво PU EXP PA370 безцветно 560 гр AKFIX е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. То притежава висока устойчивост на вода и сила на слепване. Бързо съхнещо, малко време за натиск, прозрачно, то е с изключително висока сила на слепване на различни материали. Отговар..
13.19лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39218
AKFIX 962P е специален продукт , който се преобразува от пяна в гел за няколко секунди след приложението. Залепва тухли , газобетон , бетон , камък и други строителни елементи на сгради. Професионално готово за употреба с пистолет. Подходящо за употреба при външни и вътрешни приложения. Забележителн..
17.58лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 27397
Лепило за XPS, EPS и изолационни панели PU-960P AKFIX е труднозапалимо, изградено на полиуретанова основа. Лепилото е специално произведено за употреба с всички полистиролни изолационни плоскости, както и към основи от бетон, тухли, дърво и битумни продукти. С отлична адхезия към всички повърхности,..
15.38лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 22562
Лепило полиуретаново течен пирон 510 AKFIX е еднокомпонентно лепило, базирано на полиуретан, с изключително висока сила на залепване. Запълва вертикални фуги, с ниска консумация. Отговаря на D4 съгласно DIN EN 204 има отлична устойчивост на влага и атмосферни условия. Използва се в производствот..
10.98лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 28049
Приложение и свойства: Еднокомпонентно лепило, базирано на полиуретан, с изключително висока сила на залепване на различни видове дърво, метал, бетон, полиестер и др. Не се свива. Идеално за вертикални съединения. Нанася се на тънък слой само върху едната повърхност, след което се притиска към друга..
4.27лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41744
Лепило за дърво PU PA360 светло кафяво 560 гр е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. Лепилото е устойчиво на вода и е със силно слепващи свойства. Лесно за нанасяне, слаба лепливост, отлична устойчивост на слепване и бързосъхнещо. Водоустойчиво (D4-DIN EN 204), може да се изпо..
12.08лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35338
Лепило за изолация PU-960 AKFIX ръчно е еднокомпонентно полиуретаново лепило предназначено за употреба при монтаж на топлоизолационни системи, благодарение на механичния вентил позволява прецизно нанасяне. Притежава отлична адхезия към всички полистиролни изолационни плоскости (екструдиран/XPS/ и ек..
15.38лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)