МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПОЛИУРЕТАНОВИ

Бранд: AKFIX Код на продукта: 39639
Лепило за дърво PU360FC бързо втвърдяващо за залепване на дървени елементи към други порести и непорести елементи като дърво, метал, бетон, пенополистирол и др. Широко приложение в производството на мебели и яхти, нуждаещи се от по-висока устойчивост на вода. Лесно нанасяне, нисък вискозитет Висока ..
4.18лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33812
Лепило за дърво PU EXP PA370 безцветно 560 гр AKFIX е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. То притежава висока устойчивост на вода и сила на слепване. Бързо съхнещо, малко време за натиск, прозрачно, то е с изключително висока сила на слепване на различни материали. Отговар..
13.19лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39218
AKFIX 962P е специален продукт , който се преобразува от пяна в гел за няколко секунди след приложението. Залепва тухли , газобетон , бетон , камък и други строителни елементи на сгради. Професионално готово за употреба с пистолет. Подходящо за употреба при външни и вътрешни приложения. Забележителн..
13.78лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 27397
Лепило за XPS, EPS и изолационни панели PU-960P AKFIX е труднозапалимо, изградено на полиуретанова основа. Лепилото е специално произведено за употреба с всички полистиролни изолационни плоскости, както и към основи от бетон, тухли, дърво и битумни продукти. С отлична адхезия към всички повърхности,..
13.85лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 22562
Лепило полиуретаново течен пирон 510 AKFIX е еднокомпонентно лепило, базирано на полиуретан, с изключително висока сила на залепване. Запълва вертикални фуги, с ниска консумация. Отговаря на D4 съгласно DIN EN 204 има отлична устойчивост на влага и атмосферни условия. Използва се в производствот..
9.41лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 28049
Приложение и свойства: Еднокомпонентно лепило, базирано на полиуретан, с изключително висока сила на залепване на различни видове дърво, метал, бетон, полиестер и др. Не се свива. Идеално за вертикални съединения. Нанася се на тънък слой само върху едната повърхност, след което се притиска към друга..
3.84лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41744
Лепило за дърво PU PA360 светло кафяво 560 гр е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. Лепилото е устойчиво на вода и е със силно слепващи свойства. Лесно за нанасяне, слаба лепливост, отлична устойчивост на слепване и бързосъхнещо. Водоустойчиво (D4-DIN EN 204), може да се изпо..
11.44лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35338
Лепило за изолация PU-960 AKFIX ръчно е еднокомпонентно полиуретаново лепило предназначено за употреба при монтаж на топлоизолационни системи, благодарение на механичния вентил позволява прецизно нанасяне. Притежава отлична адхезия към всички полистиролни изолационни плоскости (екструдиран/XPS/ и ек..
13.85лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)