МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

МОМЕНТНИ ЛЕПИЛА

Бранд: AKFIX Код на продукта: 33894
Лепило бързо залепващо 705 /100 мл активатор плюс 25 гр лепило/ AKFIX. Приложение и свойства: Професионално лепило, приложимо при фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Състои се от два компонента - адхезивен компонент /цианокр..
4.37лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45318
Супер бързо втвърдяващо се лепило с нисък вискозитет на базата на цианоакрилатно лепило. Отличено там, където се изисква изключително бързо втвърдяване. Свойства: - Много висока якост на свързване след няколко секунди. - Туист капачка: предотвратява запушването на бутилката, като има специално п..
3.84лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42937
Лепило гел бързо съхнещо VODABOND 20 гр. е универсално цианоакрилатно лепило под формата на гел. Специално създадено, за да се прилага и върху вертикални повърхности. Високият вискозитет и плътната консистенция на лепилото, едновременно с малко по бавната скорост на фиксиране, дава допълнително врем..
7.63лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 17275
Приложение и свойства: Лепило AKFIX 702 Guper Glue е произведено на базата на цианакрилата. Залепва моментално и постига изключителна здравина само за няколко секунди при употреба върху гума, пластмаса, метал, твърдо дърво, керамика, мрамор и стъкло. Съхранение и срок на годност: 12 месеца в неотвор..
2.47лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39462
Универсалното секундно лепило DECOREX се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности. Корекция на елементите се допускат през първите 10 секу..
1.43лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44979
Vodabond Brush On Super Glue е универсално секундно лепило за бързо и силно залепване. Лепилото се предлага с апликатор с четка за равномерно нанасяне, отлично залепване. Нанасяне върху порести и непорести повърхности, без запушване или капене от апликатора на четката. Приложение: Чисти и сухи пов..
5.48лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)