МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

КИТОВЕ и ФУГИРАЩИ СМЕСИ

Китовете и фугиращите смеси са много полезни в случаите, когато искате да запълните малки пространства например между плочки или паркет, и да придадете гладък, равен и завършен вид на повърхността. Този тип строителни смеси са подходящи както за работни цели, така и за ремонтни дейности у дома. 

Какво е фугиране?

Фугирането е метод, при който замазка се използва за поправка на пукнатини, уплътняване или запълване на фуги в плочки и други. Фугирането осигурява допълнителна защита и здравина на повърхността. Освен сместа за фугиране, може да са необходими и следните инструменти: маламашка, бъркалки и други.

Китове и фугиращи смеси на сайта на Валерий С&М Груп

В сайта на Валерий С&М Груп може  да откриете готови фугиращи смеси, коректори за дърво и маркери за подновяване на фуги

С тях не само ще подобрите състоянието на плочките или паркета, но чрез коректорите и маркерите за дървесина ще можете да дадете нов живот на дървени елементи при мебелите, прозорците и шкафовете в жилището си. Отстраняването на всякакви несъвършенства, драскотини, пукнатини и дупки ще се отрази добре на цялостния облик на дома ви.

Ако търсите с какво да подновите и реновирате фугите си, то подходящ избор за вас е маркерът на водна основа DECOREX. Той се отличава с висока издръжливост и водоустойчивост. Употребата му ще избели и даде нов живот на старите ви фуги за дълъг период от време. Флаконът може да се прилага при всякакви видове фаянсови и керамични плочки в отворени или затворени пространства.

Комплектът маркери за корекции на дървени драскотини Vodaseal е необходим при ремонт на всякакъв тип дървени повърхности: от мебели и шкафове до рамки на прозорци и врати. Сред основните му предимства са устойчивостта му към почистващи препарати, лесната му употреба и бързосъхнещият му ефект.

Преди да закупите фугираща смес, маркери или коректори за дърво, помислете какви са целите на вашата ремонтна дейност.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42929
Смес за ремонт на пукнатини 200 гр бяла VODASEAL е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъ..
5.82лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42058
Описание: Модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари и нови фуги. Използва се директно от тубата – лесно ..
5.14лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43679
Модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари и нови фуги. Използва се директно – лесно и практично нанасяне..
11.51лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42932
Смес фугираща за плочки бяла 1 кг VODABOND е модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари фуги. Лесно и пра..
10.32лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42072
Коректор за дърво комплект VODASEAL съдържа 5 броя пастели / бял, светло кафяв, кафяв, тъмно кафяв и черен/. Коректорите са подходящи за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дъ..
5.48лв
МАРКЕР ЗА ДЪРВО VS МАРКЕР ЗА ДЪРВО VS
Ново
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 48106
Маркер за драскотини VODASEAL, бял цвят, дава нов живот на мебелите. Маркера се използва за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки, повредени мебели и дървени повърхности. Kоректор-пълнител се изпол..
5.27лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42926
Маркер за възстановяване на фуги бежов VODASEAL се използва за подновяване на фугите, на водна основа, без миризма и с формула, която е с голяма издръжливост. Чрез този продукт, с едно минаване замърсените фуги на фаянсовите плочки стават като нови. Може да се използва при вътрешни и външни условия...
7.15лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42890
Маркер Decorex е ексклузивна нова формула за мигновенно и дълготрайно избелване на фуги впри всички фаянсови и керамични плочки. Базиран на водна основа, бял маркер Decorex е без миризма и с голяма издръжливост. С този продукт, само след еднократно оцветяване, замърсените фаянсови фуги стават като н..
7.15лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42071
Маркер за дърво VODASEAL комплект от 3 броя /дъб, орех и кестен/. Комплект за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дървени повърхности. Комплектът съдържа 5 различни цвята коре..
6.86лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42063
VODASEAL GROUT RENEWAL е маркер за подновяване на фугите, на водна основа, без миризма и с формула, която е с голяма издръжливост. Чрез този продукт, с едно минаване замърсените фуги на фаянсовите плочки стават като нови. Може да се използва при вътрешни и външни условия. Писеца може да се използва ..
10.98лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42064
Комплект коректор-пълнител за дърво и маркер за драскотини VODASEAL, бял цвят - Дава нов живот на мебелите. Комплекта се използва за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дървен..
5.48лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)