МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

САМОЗАЛЕПВАЩИ СИЛИКОНОВИ ЛЕНТИ

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42077
Лента велкро самозалепваща DECOREX бяла е с размер 20*45 мм, в опаковка по 4 броя. Предварително нарязани ленти за двустранно закрепване, които може да се използват във влажни или мокри помещения като кухня или баня. Може да се използват като алтернатива на винтове или гвоздей с висока адхезионна як..
6.94лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43927
Водоустойчива самозалепваща лента от PVC предназначена за попълване на фугите при керамични плочки както и за декориране при различни ъглови повърхности. Характеристики: Размери - 10мм*50м Тип – PVC лента Водоустойчива Устойчива на мухъл и плесен Цвят – злато Области на приложение: За уплътняване на..
6.49лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42075
Лента силиконова самозалепваща за баня бяла VODASEAL е гъвкава лепяща лента за ъглите на баня, за душкабини, мивки и плотове. Лентата е с размер 22 мм*3,35 м. и е предназначена да уплътнява разстоянието в ъглите между душ кабини и стената и да предотвратява инфилтрацията на вода в този участък. Може..
14.29лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44981
Лента от плат, издържлива, практична и универсална. Защитава зоните и материалите при използване. Прилепва здраво към твърди повърхности и се отстранява бързо и лесно след употреба. Лентата е устойчива на високи температури и лоши атмосферни условия Приложение: Може да бъде използвана и в градинар..
7.68лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44879
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: - Предназначена да уплътнява разстоянието в ъглите между душ кабини и стената и да предотвратява инфилтрацията на вода в този участък - Може да бъде използвана повече от веднъж - Самозалепваща се - Не се обезцветява - Устойчива на мухъл и плесен - Водоустойчива О..
8.69лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)