МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЯНИ

Когато ремонтирате и искате да запълните празнини и фуги в помещенията, е хубаво да си вземете полиуретанова пяна. 

Тя се нанася в течно състояние върху дадената повърхност, след което се разширява и втвърдява. Освен за тези цели тя може да послужи като добър изолатор на звука в дома ви и сградата, в която живеете. Този тип пяна е устойчива на влага и може да се използва и като лепило за различни материали като пластмаса, дърво или метал. 

В зависимост от типа на ремонтните дейности, които ще се извършват, могат да се открият различни видове полиуретанови пяни - монтажна, за лепене, изолационна. Според начина си на ползване полиуретановите пяни също се разделят на ръчни и пистолетни.

Предназначението на монтажната пяна е да уплътнява, топло-и звукоизолира помещенията, както и да закрепва и фиксира различни конструкции.

Пяната за лепене има отлични адхезивни свойства, които спомагат за дълготрайното и здраво залепване на повърхностите една с друга.

Изолационната пяна се използва за запълване на празнини в покриви, подове и стени. По този начин тя помага да се запази топлината в помещенията и се намалява загубата на енергия.

Строително-монтажни полиуретанови пяни на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

Много вероятно е да се нуждаете от полиуретанови пяни на някакъв етап от ремонтните дейности, които извършвате: топлоизолация, запълване на фуги, монтаж или звуково изолиране.

За такива случаи може да се доверите на някое от предложенията ни в сайта на “Валерий”. Сред тях ще откриете полиуретанова и изолационна пяна от доказани производители като Akfix и Bondit.

Един от най-продаваните ни продукти от тази категория е пяната за изолация THERMOCOAT AKFIX, която служи като термичен и звуков изолатор. Тя притежава отлични адхезивни свойства и висок коефициент на топлопроводимост. Сред другите ѝ предимства са лесното нанасяне върху труднодостъпни и неравномерни повърхности и възможността да се боядисва. Може да се прилага за ремонтни дейности на покриви, външни фасади, тавански помещения, тръби, вътрешни стени или междуетажни пространства. Подходяща е за ремонт на автомобили, ремаркета, както и на различни видове морски превозни средства като кораби, лодки и яхти.

Преди да закупите определен модел, помислете върху това какви цели сте си поставили, за да направите най-добрия избор. 

При работа с изолационни, монтажни, строителни пяни или такива за лепене трябва да спазвате инструкциите на производителя и да носите необходимата защитна екипировка. Правилната употреба на материалите и инструментите при извършване на ремонтни дейности е гаранция за по-добри крайни резултати.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: AKFIX Код на продукта: 40857
Двукомпонентна полиуретанова система /предварително пропорционирана/,която се разширява и се използва за бързо застопоряване на дървени,PVC, стоманени и всякакви видове други подпори, като запълва периферната кухина между стълба и дупката. Опаковка: Компонент А – 325 гр. + Компонент В – 350 гр. Лес..
32.99лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 43341
Полиуретанова пяна Akfix се използва за висококачествена топло и звукоизолация на сгради и къщи. Тя осигурява уникално, монолитно приложение на топлоизолацията, без набраздяване и празнини. Иновативна алтернатива на традиционните методи за топло и звукоизолация на сгради като полистиролни топлоизола..
20.88лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 40437
Индустриални антибактериални кърпи за почистване на ръце и замърсени повърхности Приложение: За бързо и ефективно почистване на замърсявания от полиуретанова пяна, боя, лепила, силикон, смазки, грес, уплътнители, перманентен маркер и други замърсявания по ръцете. Подходящи за почистване и освежаване..
19.69лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41270
Колан за полиуретанова пяна и полиуретаново лепило за изолация. Характеристики: Колана е предназначен за улеснение при използването на полиуретанова пяна, лепило за изолация и други продукти от строителната химия. Съдържа три отделения за продукти Области на приложение: За улесняване работата на апл..
32.89лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 24209
Полиуретанова пяна 820Р-В1 (пистолетна) 850 г. AKFIX е висококачествана, еднокомпонентна, саморазширяваща се, полиуретанова пяна, с висока пожароустойчивост, подходяща за уплътняване на места, които са податливи на запалване. Незапалима до 235 минути. Ефикасно уплътняване срещу проникване на дим и г..
19.79лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11692
Приложение и свойства: AKFIX 805P е еднокомпонентна, готова за употреба полиуретанова пяна, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Съ..
10.87лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42040
Приложение и свойства: Eднокомпонентна, готова за употреба полиуретанова пяна, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Съдържа екологи..
8.57лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45325
Еднокомпонентна полиуретанова пяна, която може да се използва едновременно с пистолет и сламка. Втвърдява се бързо с помощта на влага. Отличава се с висок обемен добив, многократна употреба, бързо втвърдяване и лесно нанасяне. Не съдържа никакви пропелентни газове, които са вредни за озоновия слой...
15.40лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 46217
Висококачествена полиуретанова пяна със специална формула, която може да се прилага при ниски температури. Пяната осигурява херметично уплътнение, като запълва дори труднодостъпните празнини. Идеално решение за силно вибриращи повърхности. Когато изолацията е завършена, разходите за отопление и кл..
17.58лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 13076
Приложение и свойства: Ръчна полиуретанова пяна с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Има отлична адхезия към бетон, тухли, дърво, метали и..
6.59лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42039
Приложение и свойства: Ръчна полиуретанова пяна с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Има отлична адхезия към бетон, тухли, дърво, метали и..
7.97лв 8.57лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 31262
Приложение и свойства: Ръчна полиуретанова пяна със специално разработен механичен вентил, позволяващ изключително прецизно нанасяне. Може да се използва повторно, ако след употреба вентила бъде почистен с чистител Akfix 800С. Подходяща за фиксиране на рамки на врати и прозорци с отлична адхезия към..
15.28лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)