Да направите дома си уютен за дългите студени дни, никога не е било по-лесно.

Докато се наслаждавате на лятото и топлото време дните Ви минават бързо и безгрижно. Обаче есента вече дебне зад ъгъла и трябва да помислите за продължителните прохладни, дори студени дни, които наближават.

Освен отоплението в дома Ви е жизненоважно да поставите подходяща и качествена изолация, като THERMCOAT на AKFIX, с цел задържане на самата топлина вътре, и в същото време да не се допускат външните атмосферни влияния в къщата Ви.

След като вече сте планирали поставянето на изолация е хубаво да започнем с необходимите за целта инструменти. По-конкретно ще засегнем темата за избора на подходящ пистолет за полагане на полиуретанова пяна.

Как да изберем подходящият пистолет за полагане на полиуретанова пяна?

На пазара в днешно време можем да намерим най-различни пистолети за полагане на полиуретанова пяна, но въпроса е как да изберем правилния за нас. Нещата могат да бъдат много бързо сведени до няколко важни характеристики – материала, от който е изработен корпуса на пистолета, колко е тежка конструкцията му и дали е достатъчно здрав, ако го изтървете или ще се наложи закупуването на нов.

Всъщност ние можем да Ви предложим перфектното решение на Вашите проблеми с представянето на нашият пистолет за полагане на полиуретанова пяна DECOREX.

Създаден с внимание към детайла, той разполага с олекотена конструкция, която ще ви осигури комфорт и лекота при работа. Тефлонизираният стоманен спусък и алуминиев адаптор гарантират надеждност и издръжливост, които са от съществено значение за вашата продуктивност.

Но не само тези детайли правят пистолет DECOREX толкова уникален.

Тефлонизираното тяло, игла и дюза осигуряват гладко и безпроблемно полагане на пяната, докато невръщащата тефлонова съчма предотвратява засядането и залепването на материала.

Резултатът е перфектно приложение на полиуретановата пяна, без излишъци и затруднения. Но това не е всичко. С пистолета за полагане на полиуретанова пяна DECOREX ще имате дълъг период на употреба благодарение на усъвършенствания дизайн.

С правилна поддръжка и плътно завит флакон, пяната няма да залепва за тялото на пистолета до 20 дни след заключване на иглата с помощта на регулиращия винт. Така можете да се насладите на продължителни сесии на работа без пречки.

Имайки предвид Вашето удобство и дълготрайността на инструмента, препоръчваме Ви след всяка работа да почиствате тефлонизирания пистолет DECOREX с нашия специален почистител за полиуретанова пяна AKFIX 800 C. Така ще запазите пистолета в отлично състояние и ще гарантирате максимална ефективност при следващата употреба.

Решението от DECOREX е идеалният избор за полагане на всякакъв вид еднокомпонентни полиуретанови пени. Независимо дали работите в строителството, декорацията или ремонтните услуги, пистолетът за полагане на полиуретанова пяна ще ви помогне да постигнете професионални резултати без усилие. Независимо дали ще го използвате заедно с многофункционална професионална монтажна полиуретанова пяна с марка Akfix или пък варианта от КЛАС В1 на пожароустойчивост. Той ще ви свърши перфектна работа.

Не се колебайте - заложете на бранд DECOREX и се насладете на бърза, лесна и безпроблемна работа с полиуретанова пяна. Завладейте света на строителството с най-доброто оборудване, което можете да намерите.

Поръчайте пистолета за полагане на полиуретанова пяна DECOREX сега и разгърнете пълния потенциал на Вашите бъдещи и настоящи проекти.