Не е задължително навън да са изключително ниски температурите, за да извадим лъчащия отоплител и да го приготвим за употреба. Когато сте решили да извършвате строително-ремонтни дейности, а времето е променливо и влажността е висока, то задължително трябва да използвате средство за бързо изпаряване на влагата в помещенията. Това значително ще ускори строителния процес особено ако е жизненоважно стените да са сухи и по този начин готови за довършителните процеси.

Сигурно ви се е случвало да използвате газови отоплители, които трудно е можело да закрепите някъде, да не говорим че може и да е било опасно. Други пък директно се завинтват за самата бутилка и трябва да разнасяте цялата тази конструкция с вас, ако имате нужда от малко настройки накъде точно да грее. Най-вероятно е можело да го използвате само за затопляне и никаква друга функция.

Може би е време да насочим вниманието Ви към лъчащия отоплител на стойка ORGAZ. Той определено ще промени начина по който гледате на този тип уреди.

Лъчащ отоплител със защита на стойка с множество функции

Лъчащите отоплители, известни още като газови пити за отопление идват в разнообразни големини и вариращи мощности. Когато търсите такъв тип отоплител едно от най-важните му предимства и характеристики трябва да бъде наличието на термозащита, както в случая притежава продукта на ORGAZ. В случая той има и една изключително важна функция, която обикновено не е налична при конкурентите, а именно,че може да бъде използван като котлон с възможност за приготвяне на храна в къмпинг условия.

Множеството начини по които можете да използвате лъчащ газов отоплител

- По време на пикник – лъчащия отоплител на ORGAZ може да бъде използван за приготвяне на любимата ви храна в полеви условия. Той притежава стабилна стойка, която застава в две различни положения според желания ефект – дали за затопляне на помещението или пък за готвене. С неговите мощни 2855W ястията които се замислили ще се превърнат в реалност за много бързо време. Затова независимо дали сте се събрали с приятели или със семейството си можете да ги изненадате с вкусно приготвена храна по време на къмпингуването ви.

- Автосервизи – обикновено автосервизите са с много голяма площ, което значително затруднява тяхното отопление, и е напълно безпредметно. Реалната нужда от отопление е около действителната работна площ, за което може да се погрижите с един лъчащ отоплител на стойка, който можете да регулирате и насочвате изключително лесно. По този начин проблема ви е решен бързо и ефективно.

- Строителни дейности – често се случва по време на ремонтните дейности да няма ток или дори още да не е изградена самата инсталация. Когато времето е започнало да се променя към по-ниски температури и това допринася към по-бавното съхнене на мазилката, а и не само това, определено можем да го разгледаме като проблем. Друго затруднение е постоянното излагане на минимални температури от страна на работниците, което може да доведе до чести настинки и неефективност. С цел това да се предотврати е необходимо да се сдобиете с лъчащ отоплител със защита на стойка, който ще ви позволи да контролирате неговата насоченост и сила на греене. Този конкретен модел на ORGAZ може да бъде използван и за готвене, когато работниците трябва да се нахранят след положения труд.

- Складове – складовете обикновено представляват големи и често отворени от няколко страни обекти, които са изключително трудни за отопление. Решението е да се поставят няколко газови пити, чрез които хората работещи в тези помещения да се сгряват. Нека да споменем, че и сметката в края на месеца ще е много по-ниска, особено ако използваме отопление на газ, вместо електроуред на ток.

- Градината и задния двор – може би сте решили да си направите вкусна вечеря на открито, но времето е захладняло. Това не представлява проблем, тъй като лъчащият отоплител е създаден за работа в най-различни полеви условия. Не само ще можете вие и вашето семейство да се сгреете, но и променяйки позицията му можете да го използвате за приготвяне на закуска, обяд или вечеря. Основни характеристики на функционалния лъчащ отоплител със защита Лъчащият газов отоплител с термозащита, на стойка - ORGAZ е с възможност за приготвяне на храна в къмпинг условия. Той идва при вас с мощност 2855W.

Газовият отоплител работи с газ от трети клас Пропан-бутан, разход на газ 0,200 кг/ч, комбинира се само с вентил за ниско налягане. Отговаря на всички нормативни изисквания и европейски директиви.

Инструкции за безопасна работа с газовата пита за отопление

Уредът трябва да се ползва на равен под, дръжте най-малко на 100 см разстояние от горящи предмети, стени или завеси. Отворете предпазното устройство или клапата според вида използвана газова бутилка. Дръжте включени бутоните на предпазната клапа. Поставете огъня (кибрити, запалка, и т.н.) близо до долната част на керамичната плоча на нагревателя. За нагреватели с предпазна клапа, натиснете копчетата на клапата за малко след като устройство е задействано, за да активирате защитната клапа. Включването на копчето на клапата до знака (голям пламък) ще увеличи и (малък пламък) ще намали температурата. За да изключите нагревателя, газовата струя от клапата на газовата бутилка трябва да бъде прекъсната. Целта на защитната клапа е да спира газта при специални обстоятелства, така, че не се използва за изключване на нагревателя.