МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Машини за рязане на плочки

Ремонтът винаги отнема време, усилия и предварителна подготовка. Тя включва и избор на подходящите за дадената дейност инструменти. Ако ви се налага да сменяте плочки, е задължително да проучите и изберете най-добрата за вас и вашите нужди машина за рязане на плочки.

Видове машини за рязане на плочки

Има няколко вида машини за рязане на плочки: ръчни, електрически, водни или шлайф.

Водни

Водните модели са известни с прецизното си рязане. Те използват вода, за да се извършва по-лесно работата, да се намали триенето и да се предпази ножът от нагряване.

Шлайф

Шлайфът се използва за рязане на плочки под ъгъл и такива с по-голяма дебелина. При неправилно използване има риск за безопасността, затова такъв тип машини за фаянс се препоръчват за професионалисти.

Ръчни

Ръчните машини за плочки са подходящи за любители майстори или полупрофесионалисти. Те са по-лесни и леки за ползване, но изискват повече физическа сила от страна на ползващия. Имайте предвид, че това може да ви измори допълнително. 

Електрически

При електрическите модели работата се извършва автоматично с помощта на мотор. Те режат по-точно в сравнение с ръчните, като така намаляват процента на бракувани части. Този тип машини за рязане на плочки се препоръчват за професионалисти.

Мерки за безопасност при работа с машини за плочки

На какъвто и модел да се спрете, трябва да имате предвид, че машината за рязане на плочки има остри части. Ако не внимавате и не сте оборудвани с подходящата екипировка, може да се порежете.

Най-важната предпазна мярка е да пазите лицето и ръцете си далеч от острите части на машината за фаянс.

Снабдете се маска и предпазни очила. По време на работа във въздуха може да се генерира фин прах, който да повлияе на дишането и зрението ви. Освен това има вероятност той да стигне до белите ви дробове. Очилата ще ви предпазят от това вредни частици да попаднат в роговицата и ще предотвратят бъдещи проблеми със зрението ви. Ръкавиците са друг важен елемент, който да си купите, защото така снижавате риска от надрасквания по ръцете.

Машини за рязане на плочки на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

Преди да направите покупка на конкретен модел, проверете от какво е изработен; как се пренася и съхранява; дали има достатъчно дълъг кабел и какъв  е източникът на захранване. Други фактори, на които да обърнете внимание, са размера на материала за рязане и какви видове разрези ще правите.

Ако искате да се сдобиете с надеждна и качествена машина за рязане на плочки, разгледайте сайта ни. Там може да откриете различни модели от производителя Decorex на изгодни цени.

Decorex e марка на “Валерий” СиМ Груп АД. Изработените от нея инструменти са произведени от неръждаема стомана. Те се отличават с ергономичен дизайн и качество.

Един от най-популярните ни модели е машината за фаянс PROFESSIONAL 90 СМ DECOREX. С нея се гарантира  точното и надеждно рязане на плочки до 900 мм. Тя разполага с опорно разширение за рязане на големи плочки за по-голямо удобство на ползващия я. Professional 90 cm Decorex ще бъде чудесно допълнение към комплекта ви с инструменти независимо дали ще използвате инструмента за работа, или за ремонтни задачи у дома.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: DECOREX Код на продукта: 46927
Гайките са изработени от висококачествена пластмаса, гарантиращи надеждно затягане към основата. За многократна употреба, не нараняват повърхността на плочката, подходящи за подове и стени...
9.95лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 45009
Клещите за нивелация при полагане на плочки спомагат за бързото и здраво изпълнение на работата. Гарантира надеждно и равномерно фиксиране и изключват вероятността от скъсване на основата. Изработени от стомана, клещите се състоят от неподвижен лост, подвижен лост и накрайник. Уредът е за професиона..
21.67лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 45008
Клещите за нивелация при полагане на плочки спомагат за бързото и здраво изпълнение на работата. Гарантира надеждно и равномерно фиксиране и изключват вероятността от скъсване на основата. Изработени от пластмаса, клещите се състоят от неподвижен лост, подвижен лост и накрайник. Уредът е за професио..
12.17лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43088
Клещите за нивелация при полагане на плочки спомагат за бързото и здраво изпълнение на работата. Гарантира надеждно и равномерно фиксиране и изключват вероятността от скъсване на основата. Изработени от праховобоядисана стомана, клещите се състоят от неподвижен лост, подвижен лост и накрайник. Уредъ..
36.95лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44761
Клещите за нивелация при полагане на плочки спомагат за бързото и здраво изпълнение на работата. Гарантира надеждно и равномерно фиксиране и изключват вероятността от скъсване на основата. Изработени от праховобоядисана стомана, клещите се състоят от неподвижен лост, подвижен лост и накрайник. Уредъ..
44.42лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 45010
Клиновете са изработени от висококачествена пластмаса със зъбци гарантиращи надеждно затягане към основата. За многократна употреба, не нараняват повърхността на плочката, подходящи за подове и стени...
13.38лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44624
Подови настилки от ламиниран паркет са едни от най-предпочитаните настилки за дома, офиса или магазина. Инсталирането им винаги изисква корекция по дължина и ширина, рязането трябва да бъде качествено, а ръбът да остане непокътнат. С машина за рязане на ламинат HOTECHE Вие режете бързо, прецизно и б..
125.40лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 10396
За рязане на: Фаянс и теракот Машина за рязане на фаянс с въртящо острие от волфрамов карбид с диапазон на рязане Ф 30-80 мм. Дължина на работна част: 400мм. Диаметър на нож: 19 мм...
73.80лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24191
Подходяща за рязане на: Фаянс и теракот Машина за фаянс 3 в 1 Дължина: 50 см...
80.22лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 13847
Подходяща за рязане на: Фаянс и теракот Дължина на работна част: 300 мм. Диаметър на нож: 15 мм...
25.61лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 14252
Корпус от 15 мм. ламарина Подходяща за рязане на: Фаянс и теракот Дължина на работна част: 400 мм. Диаметър на нож: 15 мм..
52.27лв
МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ PRO.SUPER МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ PRO.SUPER
-12 %
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24193
Машина за рязане на фаянс с допълнителен лагер за прецизно рязане Подходяща за рязане на: Фаянс и теракот Дължина на работна част: 500 мм. Диаметър на нож: 20 мм...
138.70лв 157.61лв
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)