МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РЕЗАЧКИ И НОЖИЦИ

Веригите за резачки са неизменна част от тях, тъй като без наличието им рязането на даден материал не е възможно. Когато е време за тяхната смяна, е нужно да се съобразите с няколко фактора. 

Първият от тях е свързан с вида инструмент, който имате. Според това ще направите избора си дали да закупите верига за електрическа резачка или за акумулаторна такава. 

Вторият важен елемент при покупката зависи от видовете длета. Те всъщност се отнасят до начина, по който са отлети зъбите на веригата. Това, от своя страна, определя и как ще се реже дървото. 

На пазара се срещат пълни или половин длета. Обикновено само професионалистите използват пълни длета за рязане на твърда дървесина като дъб, докато другият тип е предназначен за иглолистни дървета като бор.

Освен тях на пазара съществуват и нископрофилни вериги. Те са подходящи за тези хора, на които тепърва им предстои да работят с резачки. Това е така, защото са проектирани по начин, минимизиращ вероятността от обратен удар по време на работния процес.

Третият основен фактор е свързан с размера на веригата, който зависи от стъпката, манометъра и броя на задвижващите зъбци.

Измервания на вериги за резачки

Стъпката на веригата се определя от разстоянието между задвижващите звена. То трябва да съответства на разстоянието между зъбите на зъбното колело на върха на шината и задвижващото зъбно колело. Обикновено веригите с по-голяма стъпка са по-тежки и имат по-големи зъбци. Това, от своя страна, позволява правенето на огромни разрези.

Манометърът на веригата всъщност е измерването, което определя дебелината на задвижващите звена (долната част със зъбци, която се намира в направляващата шина). 

Третият елемент, когато измервате параметрите на веригата за резачка, е броят на задвижващите звена. Важно е да го установите с точност за по-добра работа, защото невинаги е написан в ръководството за употреба от производителя.

Вериги за резачки от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

Преди да се спрете на даден модел верига за резачка, прегледайте характеристиките и цената на различните варианти, за да откриете този, който ще ви бъде най-полезен.

Веригата за резачка PREMIUM дава гаранция за дълготрайно използване и отлична работа, осигурявайки по-бавна амортизация на верижния трион при добра поддръжка.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: PREMIUM Код на продукта: 29251
Комплект акумулаторна ножица, отвертка, лампа с мощност 3,6V и li-ion батерия 1.5Ah в компактен куфар. Максимално време за работа с уредите 240-300 минути. Акумулаторна ножица: Предназначена да реже разнообразни материали и изделия, също така цветя и малки клончета, възможно е да се правят прави и ..
91.92лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43254
Акумулаторна ножица за трева 2 в 1 RTR MAX. Храсторез модел RTX1893B е с компактен дизайн, което прави поддържането на вашия двор бързо и лесно. Този невероятен инструмент разполага със система за бързо свързване, която ви позволява лесно да превключвате между двата вида остриета, като ви спестява в..
128.04лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 42654
Бензинова резачка RTR MAX е висококачествен инструмент за работа в гората и градината само така ще спестите усилия, цепенето и рязането на дърва за огрев ще бъде лесно, а зимата няма да ви изненада. Дървообработващите инструменти и градинските инструменти се предлагат на потребителя в богато разнооб..
206.80лв
Бранд: MOLLER Код на продукта: 44465
Бензинова резачка MOLLER тип "кастрачка" е правилният избор за бързо и качествено подрязване на дървета. Дължината на работната част на резачката е 250 мм. Предложението на Moller е висококачествен инструмент за работа в гората и градината. Технически данни: Мощност: 900W / 25.4СС Обороти на праз..
177.94лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 43350
Дължината на работната част на резачката е 300 мм. Моделът на PREMIUM е висококачествен инструмент за работа в гората и градината. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника. Технически данни: Мощност: 900W / 25..
211.20лв
Бранд: MOLLER Код на продукта: 42646
Бензинова резачка MOLLER с двутактов двигател е правилният избор, за да нарежете дървата бързо и качествено. Дължината на резачката е 800 мм, от които шината е 400 мм - идеално балансирана, за да може неусетно да приключите с рязането на дървата за зимата или да премахнете опасни клони от дървета в ..
166.15лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 38966
Бензинов верижен трион RTR MAX HOBBY е висококачествен инструмент за работа в гората и градината само така ще спестите усилия, цепенето и рязането на дърва за огрев ще бъде лесно, а зимата няма да ви изненада. Дървообработващите инструменти и градинските инструменти се предлагат на потребителя в бог..
168.42лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 43351
Бензинова резачка PREMIUM е правилното решение, за да се подготвите за зимния сезон бързо и лесно. Верижен трион PREMIUM е с дължината на шината от 400 мм, което го прави подходящ за рязане на дърва за огрев, греди и други. Със своя японски карбуратор, компактен дизайн и ергономична дръжка за максим..
166.15лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 39949
Бензинова резачка със система "лесен старт" PREMIUM е висококачествен инструмент за работа в гората и градината. Рязането на дърва за огрев ще бъде лесно, а зимата няма да ви изненада. Технически данни: Мощност: 2500W Обо..
188.82лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43349
Професионален бензинов верижен трион PREMIUM HD. Със своя иновативен дизайн и ергономичност бензиновата резачка PREMIUM HD осигурява удобство, лекота и комфорт при работа. Резачката е снабдена с лесен старт и зимен режим на работа. Технически данни: Мощност: 2000W ..
203.08лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 46285
Технически данни: Мощност: 2400W Напрежение: 230V/50 Hz Обороти на празен ход: 4500 об./мин Диаметър на рязане: 45 мм Режещи ножове: 2 броя SK5 Торба:40 литра Материал: PP Кабел: 0.25см Плавен старт: ДА Система за претоварване: ДА..
248.33лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 25704
Ножица за овце RTRMAX е предназначена само за подстригване на козина на овце, едър рогат добитък, коне или големи кучета, всякаква друга употреба, по-специално върху хората, е изрично забранена. Системата за стригане работи с добавено много по-малко напрежение, от колкото традиционните машини за стр..
286.80лв
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)