Здравина, сила и надеждност – качества присъщи на хибридното лепило AST Polymer HIGH TACK H на бранд Akfix

Представяме ви хибридното лепило AST Polymer HIGH TACK H с бранд Akfix - перфектното решение за вашите разнообразни задачи свързани с лепене. Със своите изключителни характеристики и предимства, то е идеалното средство за сигурно и ефективно залепване на разнообразни материали. Нека ви запознаем с неговите най-важни особености.

Уникални свойства и качество

С хибридното лепило Akfix HIGH TACK можете да се възползвате от висока първоначална лепкавост, която гарантира незабавно и сигурно залепване на материалите. Благодарение на своя екологичен състав, то е безопасно за използване и не съдържа изоцианат, разтворители, киселини и халогени. Едно от най-големите предимства на хибридното лепило е отличната му адхезия към разнообразни порести и непорести основи. Независимо дали се нуждаете от залепване на камък, бетон, огледала, стъкло, гипсокартон, PU, PVC, полиестер, пластмаси, емайл, керамика, мед, олово, цинк, алуминий, метали, R.V.S., дърво, HPL или панели от циментови влакна, това лепило ще се справи с всяко предизвикателство.

Освен това, хибридното лепило Polymer HIGH TACK от Akfix се отличава със своята изключителна еластичност, което го прави идеален за приложения, които изискват гъвкавост и устойчивост на движения и вибрации. Неговата формула е специално създадена, за да предотврати образуването на мехурчета при нанасянето, осигурявайки ви гладко и равномерно покритие. Хибридното лепило с бранд Akfix е изключително водоустойчиво и не се свива, осигурявайки ви дълготрайни и надеждни резултати. То може да се боядисва, което ви дава възможност да го прилагате върху видими повърхности, без да се притеснявате за неговото визуално въздействие.

Условия и области на приложение

Независимо от условията, в които ще го използвате, хибридното лепило е готово да се справи с тях. Спецификациите му позволяват нанасянето при температури от +5 градуса до +35 градуса по целзий. Заедно с това, то е изключително устойчиво на високи и ниски температури, съответно от -20 до +80 градуса. Със своите многостранни възможности, хибридното лепило HIGH TACK от Akfix е идеалното решение за различни области на приложение. Можете да го използвате за еластично залепване на панели и профили върху разнообразни основи. Благодарение на неговата висока адхезия, можете да сте спокойни, че вашите материали ще бъдат залепени здраво и сигурно.

Лепилото е перфектно при употреба с елементи за облицовка на стени и таванни панели. С него можете да постигнете безупречен външен вид и да осигурите здравина и устойчивост на вашите проекти. Звукоизолационните и топлоизолационни (PUR, PIR, PS) панели са също области, в които хибридното лепило HIGH TACK Akfix може да се прояви с великолепни резултати. Независимо дали става въпрос за минерална вата, дървесна вата, цимент или пластмасови панели, това лепило ще осигури здраво залепване и оптимална топло- и звукоизолация.

Незаменим партньор в строителството

В строителството, хибридното лепило HIGH TACK може да се използва за корпуси, рамки и други конструктивни елементи. Неговата изключителна еластичност и устойчивост го правят незаменимо средство при създаването на здания и съоръжения. Дървени и пластмасови летви, орнаменти и рамки също могат да бъдат залепени с лепилото на Akfix. Независимо дали боравите с декоративни елементи или осъществявате проекти по интериорен дизайн, това лепило ще ви осигури здраво и дълготрайно залепване. Можете да разчитате на хибридно лепило HIGH TACK Akfix за работа с прагове, первази, капаци и други детайли, които изискват здраво и надеждно залепване. Можете да се уверите, че вашите детайли ще бъдат здраво закрепени и ще издържат на всякакви условия.

Ако все още не сте сигурни в избора си нека да споменем едно голямо предимство на лепилото HIGH TACK от бранд Akfix което силно гo разграничава от конкуренцията на пазара. То има уникалната възможност да се нанася под вода. Това го прави идеално за проекти, които изискват работа във влажни условия или дори под вода.