Независимо дали работата Ви изисква стоене навън в лошото време, решили сте да предприемете преход в планината или да отидете за риба, или просто да разходите кучето, никога не знаете какво време може да Ви очаква.

Особено с напредването на есента започват да зачестяват дъждовете, а не винаги на хората им се носи чадър с тях. В тези моменти дъждобрана тип пончо EAGLE DECOREX може да се окаже вашето тайно оръжие срещу лошото време. Той значително ще ограничи ефектите от дъжд и вятър над вашето тяло. Неговият богат набор от предимства го правят едно универсално средство по време на непредвидени метеорологични условия.

Дъждобран тип пончо – един от най-универсалните продукти

Дъждобранът тип пончо е изработен от плътен и изключително здрав материал - ПВХ/полиестер. Това го прави изключително подходящ при лек до интензивен дъжд, което гарантира че ще останете напълно сухи при най-различни условия. Дъждобран EAGLE DECOREX е снабден с качулка, която има вградена в себе си козирка за да не достигне водата до вашето лице. Самата качулка е снабдена с връзки, чрез които можете да я затегнете при необходимост по време на силни ветрове и дъжд. Продуктът се закопчава с цип, обхващащ цялата му предна страна, а като допълнителна защита върху него можете да закопчаете горния предпазител, който няма да позволи водата да премине през ципа. Ръкавите на дъждобрана са с вградени ластични елементи, които ги пристягат плътно към вашите китки. Дъждобранът е изключително компактен и лек, което ви позволява да го носите навсякъде със себе си особено през есенните или пролетни дни, когато може да ви изненадат метеорологичните условия.

Предимства на дъждобрана тип пончо в най-различни ситуации:

1. Перфектна защита от дъжд и вятър: Универсалният дъждобран тип пончо EAGLE DECOREX предлага пълна защита от дъжд и вятър. Неговият водоустойчив материал осигурява надеждна защита срещу проникване на влага, като ви позволява да останете сухи и да се чувствате комфортно дори при най-силния дъжд;

2. Изключително компактен и лек: Със своите компактни размери, дъждобран тип пончо е перфектният спътник за пътувания и активен начин на живот. Можете да го прикачите към раницата си, да го сложите в чанта или дори да го носите в джоба си, за да е винаги на разположение, когато ви е необходим особено през есенния и пролетен сезон. Именно тогава времето е често непредвидимо.

3. Няколко налични размера: Едно от най-големите предимства на дъждобрана са неговите универсални размери, които го правят подходящ за всички възрастни с различни телосложения. Независимо дали сте мъж или жена, този дъждобран ще ви предостави пълна защита без компромиси със своите размери – XXL и XXXL.

4. Изчистен дизайн: Дъждобран EAGLE DECOREX е едно стилно допълнение към вашата визия. Независимо каква дейност извършвате на открито по време на дъждовните сезони ще имате пълна свобода на движение като в същото време, ще сте напълно защитени от атмосферните влияния.

5. Многофункционален: Дъждобран тип пончо е идеален не само за защита от дъжд, но и за различни други ситуации. Можете да го използвате като протектор при къмпинг, планински хайкинг или фестивали на открито. Той може да бъде вашият горен предпазен слой при пикник или спортни събития, когато времето може да се промени внезапно.

Открийте безброй начини, при които универсалният дъждобран тип пончо може да бъде полезен в различни ситуации. За да не се тревожите от непредвидени атмосферни условия е необходимо да поемете контрол над времето чрез дъждобран EAGLE DECOREX. Като по този начин престоя ви на открито ще бъде без излишно напрежение и ограничения. Бъдете подготвени за всякакви ситуации като не позволявате на времето да ви спре.

За какви цели може да се използва дъждобран

Дъждобраните могат да бъдат използвани за най-разнообразни цели особено когато са свързани с излагането ви на неблагоприятни метеорологични условия. В днешно време те са достатъчно компактни и леки за да ги носите с вас навсякъде. Те ще ви позволят да се насладите на един по-активен живот без ограничения.

Ето някои от случаите в които ви е необходим дъждобран:

1. Производствени замърсявания – той може да ви предпази от производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах особено в индустриална обстановка.

2. Пътешествия и туризъм – повечето хора обичат да ходят на пътешествия извън сезона с цел да избегнат големия наплив от туристи. Често това се случва през есенния или пролетния сезон, когато времето често е променливо и непредсказуемо. За да се насладите на почивката си трябва да сте подготвени с помощта на дъждобран, като той ще ви донесе чувство за комфорт дори в най-лошото време.

3. Разходки сред природата – независимо дали сте любители на пътуванията в други градове или пък предпочитате спокойствието на планината, то това е вашето решение. Дъждобран EAGLE DECOREX ще е винаги с вас било то за разходка в парка или дори за преход в планината.

4. Различни фестивали и събития на открито – може би обичате да ходите на концерти и изпълнения на живо, които често се влияят от времето. Обикновено на тези събития не е позволено носенето и използването на чадъри с цел по-добра видимост за всички, а решението ви е само едно и то е да носите дъждобрана с вас.

5. Спортни събития на открито – голяма част от спортните събития се провеждат на открито, което ги прави податливи на капризите на времето. Но това далеч не означава, че и вие трябва да се ограничавате заради лошата метеорологична прогноза.

6. Ежедневни дейности в града – универсални предпазни средства се явяват нашите дъждобрани EAGLE DECOREX, които ще удовлетворят вашите ежедневни дейности из града – независимо дали отивате на работа и навън вали, или пък трябва да разходите кучето, да вземете децата от детската градина, да напазарувате и т.н.

Той ще е винаги с вас. В днешно време хората гледат да увеличат своите удобства, а обикновено това не включва носенето на чадър с тях.

Ето тук се намесва дъждобран EAGLE DECOREX, който е универсално средство за предпазване от дъжд и в лоши метереологични условия.