Технологиите напредват с невероятно бързи темпове на развитие в световен мащаб.

В миналото, когато ни се налагаше да извършваме строителна дейност, където няма ток трябваше да разнасяме със себе си един огромен генератор. Да не говорим, че постоянно кабелните удължители се мотаеха из краката и ръцете на всички, спъвайки ни безброй пъти и оплитайки всичко по пътя си.

Звучи ли ви познато това състояние?

Акумулаторна бормашина PREMIUM HD – подходяща за всяка ситуация.

Независимо дали ще извършвате ремонтна дейност в дома си или пък ви е необходим подходящ инструмент за различни промишлени сфери, то акумулаторна бормашина PREMIUM HD е вашият правилен избор.

Модерните решения на нашият бранд ще задоволят всичките ви изисквания особено, когато са ви най-необходими гъвкавост и версатилност. В днешно време е общоприето акумулаторните бормашини да се наричат и с други наименования, а именно акумулаторни винтоверти. Тяхното предназначение е да пробиват отвори в различни материали – дърво, метал, камък, тухла и бетон, като това е лесна работа за качествената акумулаторна бормашина.

Защо хората предпочитат акумулаторните бормашини?

На първо място можем да посочим най-очевидното предимство, а именно безкабелната работа. Тя ви позволява много по-голям радиус на движение. Можете лесно да достигнете до всяко място, където ще извършвате дейността си без да се спъвате в кабела на машината.

Когато тишината е от значение, тогава можем да споменем на второ място, че акумулаторната бормашина PREMIUM HD е доста по-тиха при работа.

На трето място съвсем спокойно можем да твърдим, че съвременните машини с лекота доближават по мощност тези с мрежово захранване. Това, което можем да споменем като минус е разбира се нуждата от зареждане на акумулаторната батерия, но когато се сдобиете с втора такава няма да имате никакви проблеми.

С какво се отличава акумулаторната бормашина на PREMIUM HD от своите конкуренти:

Най-напред трябва да споменем изключително ергономичната ръкохватка на нашата машина. Това ще спомогне за много по-продължителна и стабилна работа във всякакви позиции. Самата сглобка е със средно дебела ръкохватка, която е много удобна за здрав захват. Стигайки до акумулаторната батерия – тя е направена по висок международен стандарт с нисък саморазряд и достатъчно издръжлива на всякакви натоварвания по време на ползване. Времето й за зареждане също е максимално оптимизирано между 3 до 5 часа.

Естествено няма за какво да се тревожите, докато работите с акумулаторната бормашина на PREMIUM HD, тъй като тя идва с гаранция от цели 36 месеца.