МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

BERTANI

DiMartino е компания, която повече от 50 години е специализирана в производството на високотехнологични изделия от пластмаса. Бранда стартира като производител на системи за пръскане на къщата и градината: обикновени, раменни, гръбни пръскачки и пулверизатори. Артикули, предназначени за зеленчуковата градина и дребното селско стопанство, идеални за хоби и професионалисти. 

Портфолиото с бранд Bertani включва гребла, лопати за сняг, дизайнерски серии саксии за цветя. Пръскачките Bertani са ефективни за работа, с поддържано качество и на достъпна цена. Серията включва още и пулверизатори, ръчни помпи под налягане и аксесоари. DiMartino произвеждат и продукти със специфично приложение - пръскачки за прахови вещества. Пръскачките за прахови вещества се използват за третиране с органични прахове. Прилагат се за лечение на лозя, овощни и зеленчyкови градини. 

Тубите за бензин и масло DiMartino са произведени от устойчиви материали и са подходящи за транспортиране на горивни течности. Капачките се запечатват по специален начин, за да могат да издържат на продължителен контакт с различни видове въглеводороди. Тубите са снабдени с удобни накрайници за по-лесно наливане на бензин или масло в съответните резервоари. Предлага се и комбиниран модел - туба 2 в 1  за бензин и масло.


Бранд: BERTANI Код на продукта: 34969
Туба за бензин пластмасова BERTANI е с обем 10 литра, подходяща за бензин, дизел и други. Подходяща за транспортиране на горива. С удобен накрайник, лесно закрепващ се към тубата. Оборудвана с практична еластична фуния, която гарантира лесно и безпроблемно пълнене...
22.74лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 44974
Идеалното гребло, тип метла за листа, за да поддържате градината си подредена. Изработено от подсилена смола, за да осигури изключителна еластичност на зъбите. Леко и лесено за работа, гарантира перфектно почистване на тревни повърхности и земята. Може да секомбинира както с алуминиева дръжка, так..
22.33лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 13540
Гребло за сняг РР усилено BERTANI е с ширина 390 мм, височина 420 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния сезон най-л..
14.15лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 39412
Гребло за сняг от поликарбонат, екстра здраво BERTANI е с ширина 350 мм, височина 459 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка.Устойчиво атмосферни влияния. Издържа на температури от -50 до +70°C Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесн..
30.79лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 10671
Гребло за сняг и зърно РР усилено с алуминиева лайсна BERTANI.С ширина 380 мм, височина 350 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градинат..
15.20лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 10665
Гребло за сняг и зърно РР,усилено с алуминиева лайсна BERTANI.С ширина 390 мм, височина 420 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градина..
16.60лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 10669
Гребло за сняг РР с лайсна оребрено BERTANI е с ширина 500 мм, височина 415 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния с..
24.40лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 10667
Гребло за сняг РР плоско оребрено е изработено от полипропилен. Греблото е ширина 500 мм, височина 415 мм, с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния сезон най-лесният начин за почистване на снега е чрез греб..
20.76лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 27390
Гребло усилено за сняг РР BERTANI е изработено от полипропилен, с ширина 300 мм и височина 335 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и гради..
8.00лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 20158
Гребло за сняг и зърно РР,усилено BERTANI.С ширина 350 мм, височина 380 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния сезо..
12.76лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 44976
Алуминиева дръжка с дължина 1500 мм и дивметър ф23. Отлично допълнение към гребло за листа 500 мм. Олекотена и удобна за работа...
24.47лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 44975
Специално обработена дървена дръжка с дължина 1500 мм и дивметър ф23. Отлично допълнение към гребло за листа 500 мм. Сертифицирана по FSC®...
12.18лв
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)