МЕНЮ
Кошница

АРМИРАНИ ЛЕНТИ

Армираните ленти Decorex притежават отлична механична якост. Лесни са за употреба - късат се на ръка. Незабавно залепват към широк спектър от повърхности.Устойчиви са на ниски температури, водоустойчиви и устойчиви на разтворители, не се отлепят по време на употреба. Армираните ленти се използват за бандажиране и изолация в климатичната и хладилна техника, канали и др. Подходящи са за изграждане на въздуховоди, климатични и вентилационни системи. Фиксират изолационният материал с алуминиево покритие, влагоустойчиви са с висока термична проводимост.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 19928
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
1.92лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39997
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 25 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
3.95лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 19930
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 50 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
7.64лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 41321
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м, черна на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхнос..
1.92лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33037
Приложение: За съединяване и уплътняване на профили, тръби и въздуховоди. Описание: Лента армирана BONDIT е универсална и с широко приложение. Свойства: Притежава отлична механична якост. Лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Устойчива е на н..
2.04лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43732
Лента армирана, бяла DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м. Лентата е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Уст..
1.92лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43746
Лента за ремонт на брезент от различни материали , както и за поправка на разкъсвания. Висока якост и лесна за употреба. Характеристики: Дебелина – 330 μ Сила за отлепване - 30 N /25 ММ Якост на опън - 425 N /25 ММ Разтегливост – 5% Температурна устойчивост – от -20 °С до +80 °С Цвят – тъмно син Обл..
5.38лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)