МЕНЮ
Кошница

Партньори


Компанията CETA FORM е с 43-годишна история. Тя е основана през 1975 г. и е специализирана в разработката и производството на професионални ръчни инструменти, предназначени за много сфери на индустрията.

Разработването и производството на инструменти CETA FORM е сертифицирано по системата TUV&ISO 9001:2000, а качеството на инструментите за работа под напрежение до 1000V е потвърдено от сертификати VDE GS.

Продуктите на CETA FORM имат високо развит пазар в 35 страни на Балканския полуостров и цяла Европа, Азия и Африка. В полза на своите клиенти и като изключителен представител на марката за България, Валерий СиМ Груп АД поддържа над 96% от асортимента на CETA FORM.

Бранд CETA FORM се налага на световния пазар с високото качество на своята продукция. За производството на инструменти се използват само висококачествени сплави от водещи производители в Германия, Италия и Скандинавския полуостров.

Асортимента  се състои от близо 1500 артикула,  разделени в 10 продуктови групи. Изключително голямо внимание се отделя на процесите на термична обработка, нанасяне на покрития и лазерна маркировка.

Качеството на инструментите е защитено с 5 годишна гаранция.

Повече информация за компанията може да намерите на: www.cetaform.com

 Akkim е турска компания, основана през 2001г. Тя е съсредоточена в производството на екологични химични продукти и технологии с цел да създаде постоянни решения за потребителските нужди.

За да отговори на различните нужди на потребителите, Akkim предлага на своите клиенти широка гама от продукти с марка

 • Пожароустойчиви продукти
 • Полиуретанови пяни
 • Силикони
 • Уплътнители
 • Лепила
 • Аерозоли
 • Покрития
 • Спрей бои
 • Автомобилни продукти - поправка, защита, грижа
 • Индустриални продукти - поправка, защита, грижа
 • Аксесоари - ленти, пистолети, ръкавици

 
Със своето ноу-хау и технологично познание, Аkkim е един от основните участници на международния пазар в производството и доставката на полиуретанови пяни и уплътнители. Продукцията на Akkim е предназначена както за професионални строителни компании във всичките им дейности, така и за употреба в домашни условия.

Всички продукти на Akkim се произвеждат във високотехнологични съоръжения, разположени на площ от 25 000 m², което позволява производство с голям капацитет в съответствие със система за качество ISO 9001. Местните и международни компании избират Akkim поради надеждността на продуктите. Непрекъснатата промяна и модернизация на технологичните средства използвани в производството дават резултати на световно ниво.

Akkim, чрез високата си производителност и детайлно познаване на пазара, си сътрудничи с много международни компании.

Akkim постоянно се стреми да подобри качеството на своята продукция. Притежава следните сертификати:

 • ISO 9001 сертификат за качество;
 • TSE сертификат (Турски индустриален институт);
 • Сертификат за качество за Русия;
 • Сертификат за качество за Украйна.

Akkim, който е един от водещите производители в Турция и региона, изнася стока в повече от 55 страни по целия свят, като разширява своята дейност с всеки изминал ден.

Повече информация за компанията може да намерите на: www.akkim.net


Wkret-Met е компания с 25 годишна традиция! Основана е в края на 90-те години в Полша и първоначално се е занимавала с производството на пластмасови изделия.

В отговор на все по-нарастващото търсене на пазара, през 1994г. започва и производството на винтове за дърво.

Компанията започва изграждането на най-модерния завод за крепежни елементи в Централна и Източна Европа с напълно автоматизирано производство, което повишава ефективността и подобрява качеството на продуктите.

Изследователските лаборатории на Wkret-Met проектират различни модели продукти. Наред с патентоването им, днес продукти с бранд Wkret-Met притежават сертификат за качество.

Основна цел на Wkret-Met е да продължи усъвършенстването на продуктите и поддържане на високото им качество. Това е пътят за задоволяване на бързо променящите се потребителски изисквания и част от успеха на компанията.

За да постигне растеж, компанията залага на разширяване на своята инфраструктура, откриване на нови офиси в страната и чужбина, насърчаване на транспортния капацитет, поддържане на високото квалификационно ниво на служителите. Успешната стратегия на Wkret-Met се свързва с увеличаване броя на предлаганите продукти, изключителното им качество и конкурентните цени.

Мотото на Wkret-Met е "По-добри, по-евтини, винаги на разположение за нашите клиенти!"

Повече информация за компанията може да намерите на: www.wkret-met.com


Валерий М Груп ЕООД е създадена през 1992 година с основен предмет на дейност търговия  със стоки за бита. С разрастването на дейността Валерий М Груп ЕООД печели доверието на клиентите и изгражда система от ефективни търговски контакти.

Анализирайки потребностите на пазара през 2007г., наред с търговската дейност фирмата стартира производство на пластмасови изделия. Търговската базата е разположена на 10 000 кв.м в кв. Военна рампа, гр. София. Основните дейности на компанията са: производство, складиране и търговия. Използването на висококачествени суровини са гаранция за качеството и експлоатационните характеристики на произведената продукция.

Компанията прилага високи стандарти както в производствената, така и в търговската дейност. Това е в основата на трайното доверие в партньорството както с български, така и с международни компании. Стоките за бита, предлагани от Валерий М Груп ЕООД присъстват в оборудването на всеки български дом и офис. Разнообразието от над 5 000 артикула удовлетворява и най-прецизните очаквания на клиентите.

Продуктовият каталог на Валерий М Груп ЕООД обхваща следните основни групи:

 • Луксозни хромирани аксесоари за баня;
 • Пластмасови стоки за бита;
 • Почистващи средства;
 • Многофункционални решения за складове и магазини;
 • Градински артикули, бидони;
 • Стълби - домакински и професионални;
 • Много други стоки свързани с дома и строителството.

Адрес и контакти на фирмата:

гр. София 1220, НПЗ Военна Рампа, бул. Илиянци 46

Телефон: 02 491 20 10; 02 931 40 14

Факс: 02 931 30 19

E-mail: office@valerii.org

Website: www.valerii.org