МЕНЮ
Кошница

ДЪЖДОБРАНИ

Бранд: DECOREX Код на продукта: 23453
Дъждобран Размер: XXL Материал: ПВХ/Полиестер Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Качества: Ергономичност, безвредност Сертификат: Да..
18.29лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15527
Дъждобран CETUS XXL е изработен от ПВХ/Полиестер за защита от производствени замърсявания и механични въздействия, вода и киселинни пръски. Изработен съгласно европейски стандарт EN ISO 13688:2013. Външният водоотблъскващ слой е направен от найлоново платно, наслоено с омекотено ПВХ.Bътрешният слой ..
19.00лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 33187
Описание: Дъждобран Размер: L Материал: ПВХ/Полиестер Дебелина: 0,2мм Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Качества: Ергономичност, безвредност Сертификат: Да..
11.96лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23462
Описание: Дъждобран - панталон и яке с качулка с възможност за прибиране с лепенка Материал: ПВХ/Полиестер, шита изработка Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах. Качества: Ергономичност, безвре..
8.94лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23455
Дъждобран маскировъчен EAGLE размер XXL е изработен от ПВХ/Полиестер, съгласно европейски стандарт EN ISO 13688:2013 определящ общите изисквания за ергономичност, безвредност, стареене, означаване на размера, съвместимост и маркировка на защитното облекло и за информацията, предоставяна от производи..
28.85лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15024
Дъждобран от политилен DECOREX с универсален размер предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах...
2.21лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45861
Описание: Прозрачен, водоустойчив, компактен и лек дебелина: 2,5 микрона Материал: LDPE..
4.03лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 28182
Дъждобран Размер: ХXXL Материал: ПВХ/Полиестер Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Сертификат: Да..
17.27лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23459
Дъждобран маскировъчен яке и панталон RANGER XL е лично предпазно средство с опростена конструкция за защита срещу минимални рискове. Изработен от ПВХ/Полиестер, предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах. Външния..
28.98лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)