МЕНЮ
Кошница
ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕРТОРЕН PREMIUM 140А MINI

ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕРТОРЕН PREMIUM 140А MINI

ОЛЕКОТЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОДИ ДО 2.0-3.2ММ 2.55 KG ВКЛЮЧЕНИ МАСКА И КАБЕЛИ

  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 40699
  • Тегло с опаковка: 3.60kg
  • Баркод: 3800161501890
  • Количество в кашон: 1
198.00лв
без ДДС: 165.00лв
Електрожен инверторен PREMIUM се различава от обикновения електрожен в две основни неща – начина на произвеждане на нужния за заваряване ток и теглото на самия електрожен.
При инверторните електрожени благодарение на използването на съвсем различна технология за достигане до ток с нужното работно напрежение цялостното тегло на електрожена се намалява в пъти,
като се запазва високото качество на заварките.
Две мнения няма, че за работи, изискващи често пренасяне на заваръчния апарат от едно на друго място и най-вече при заварки на места със затруднен достъп, като покриви,
балкони и веранди, на високо скеле или дори когато работещият се е покачил на стълба, инверторният заваръчен апарат е без алтернатива.
Който е работил с обикновен електрожен, но за пръв път хваща ръкохватката на инверторния, ще бъде удивен от лекотата, с която електродът запалва дъгата,
най-често само с едно докосване, без да се налага познатото многократно почукване и драскане по повърхността на заварявания детайл.
В добавка при инверторния електрожен е силно ограничена склонността на електрода да залепва към заварявания детайл при недостатъчна сила на тока.
В тази машина са поставени вериги за максимално токова защита/защита от пренапрежение/ защита от прегряване.
Ако входящото напрежение или изходящият ток е прекалено висок или вътрешната температура на машината е прекалено висока, машината автоматично ще спре.
Технически характеристики:
Макисмална мощност: 140 А
Захранване: 230V/50Hz
Електрод: 11 до Ф 3.0 мм
Клас на защита: IP21S
Размери: l = 250 мм / w = 100 мм / h = 150 мм
Включени кабели в комплекта
Тегло: 3 кг.
Гаранция: 2 години