МЕНЮ
Кошница

БОРМАШИНИ И ВИНТОВЕРТИ

Всеки дом понякога се нуждае от ремонт. Сред основните инструменти, с които трябва да разполагате, когато решите, че е време за освежаване или ремонтиране на стаите вкъщи, са бормашините и винтовертите.

За да изберете най-подходящите модели, трябва да обърнете внимание на техните характеристики. Когато става дума за покупка на бормашина, проверете какви са мощността, функциите, батерията и скоростта ѝ.

Що се отнася до избора на винтоверт, то той зависи от това за какво ще използвате инструмента. Друг важен фактор е честотата на неговата употреба. При целодневна работа ще ви е по-полезен модел с кабел. Ако задачите ви изискват няколкочасова заетост, безжичният вариант ще е по-подходящ. 

Видове бормашини и винтоверти 

Съществуват няколко различни вида бормашини, които може да си купите в зависимост от вашите нужди: безударна, акумулаторна, ударна, и такава с функция винтоверт. 

Акумулаторни бормашини

Сред най-използваните модели са акумулаторните бормашини. Те работят с презареждащи се батерии за захранване. Не изискват наличие на електрическа мрежа и движенията им не се ограничават от кабел. Това ги прави изключително удобни за работа. Използват се за отвиване и завинтване на винтове, както и за пробиване на отвори в различни материали. В зависимост от нуждите ви някои от моделите са подходящ избор за ударно пробиване в строителното дърводелство и строителните материали.

Ударни бормашини

Ударните бормашини са за предпочитане, когато трябва да пробивате отвори в твърди материали като камък, бетон или тухли. Те имат вграден механизъм за удар и се използват на места, където обикновената бормашина е неефективна. Част от предимствата им са по-високите мощност и ефективност. 

Винтоверти

Винтовертите са леки и компактни инструменти, които са удобни за продължителна работа. Те са изключително ефективни и имат разнообразна приложимост. Благодарение на дълбочинния ограничител, с който разполагат, ще имате възможността да определяте дълбочината на завинтване. Винтовертите се разделят на акумулаторни и електрически, които се захранват съответно с батерии и ток.

Акумулаторните модели са сред предпочитаните инструменти, когато предстои ремонт. Те ви осигуряват прецизност и скорост, несравними при работа с ръчни инструменти. Акумулаторните винтоверти имат реверс (десен/ляв ход), който ви позволява да отвивате и завивате винтове с една ръка. Преди да се спрете на конкретен модел, проверете какви са параметрите на батерията му. От нея зависи каква ще е продължителността на работата с инструмента.

Бормашини и винтоверти на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за ремонтните дейности у дома или за работа, разгледайте сайта ни. Там може да откриете разнообразни модели професионални и любителски бормашини и винтоверти на изгодни цени.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41170
Бормашина акумулаторна комбинирана- драйвър RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали по..
179.26лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41153
Винтоверт акумулаторен ударен с безчетков мотор RTRMAX е с модерен ергономичен дизайн, висок въртящ момент. Уреда работи при натискане на спусъка и спира с неговото пускане. При операцията на завинтване или отвинтване на болтовете е нужно да се изберат болтове или гайки подходящи за сокетата. Настан..
359.46лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41159
Бормашина акумулаторна RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали подходящата бормашина. ..
212.62лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41160
Бормашина ударна акумулаторна RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали подходящата борм..
240.84лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41155
Гайковерт акумулаторен ударен с безчетков мотор RTRMAX е с модерен ергономичен дизайн. С удобна дръжка против хлъзгане и висок въртящ момент. Главната сфера на използване на този винтоверт е завинтване или отвинтване на болтове и гайки с определени размери. Уредът се използва за смяна на гуми, смяна..
376.44лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 29251
Комплект акумулаторна ножица, отвертка, лампа с мощност 3,6V и li-ion батерия 1.5Ah в компактен куфар. Максимално време за работа с уредите 240-300 минути. Акумулаторна ножица: Предназначена да реже разнообразни материали и изделия, също така цветя и малки клончета, възможно е да се правят прави и ..
91.92лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 34956
Акумулаторната бормашина RTRMAX е предназначена за пробиване на отвори в дървени, метални, керамични и пластмасови изделия. Също така може да използва за завинтване и оребрено нарязване, може да се регулира за дясно/ляво въртене и е с електронен контрол. Технически данни: Напрежение: 10,8V Батерия..
160.00лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41142
Бормашина ударна акумулаторна безчетков мотор RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали ..
399.12лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41146
Бормашина ударна акумулаторна безчетков мотор RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали ..
406.15лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41150
Бормашина ударна акумулаторна безчеткова RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали подхо..
328.80лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 45356
Вашата машина с бранд "RTRMAX" е проектирана за ударно пробиване в бетон, камък и за пробиване на метални, пластични, дървени и стоманени и леки пробивни приложения. Също така може да използва за завинтване и оребрено нарязване и може да се регулира за дясно/ляво въртене и е с електронен контрол. Т..
69.26лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43528
Бормашина с лагери RTRMAX е проектирана за ударно пробиване в бетон, камък и за пробиване на метални, пластични, дървени и стоманени и леки пробивни приложения. Също така може да използва за завинтване и оребрено нарязване и може да се регулира за дясно/ляво въртене и е с електронен контрол. Технич..
63.34лв
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)