МЕНЮ
Кошница

КОСАЧКИ ЗА ТРЕВА И АКСЕСОАРИ

Косачки за трева на конкурентни цени 

Функционални и надеждни косачки за трева за малки и големи площи. Изберете косачка за вашите нужди. Косачките за трева се използват еднакво успешно, както за поддържане на малки градини, така и за почистване на големи тревни площи.

Бранд: PREMIUM Код на продукта: 38968
Самоходна бензинова косачка за трева PREMIUM HD с функция "мулчиране" /или наторяване/ се изразява в надробяване на окосената трева на фин компост, който се връща в почвата като естествен обогатител, носител на ценни хранителни вещества. Тази функция ще Ви спести много време, тъй като избягвате дос..
642.46лв
Бранд: MOLLER Код на продукта: 42867
Електрическа косачка Moller е лека, удобна и определено лесен за ползване уред, с който ще поддържате тревата в градината си свежа и идеално равна. Може да бъдете напълно уверени, че с градинска техника от Moller ще окосите градината си ефективно и неусетно. Разбира се, за Ваше удобство, електрическ..
180.00лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 21156
Градинска ръчна косачка COMFORT. Ефективна и компактна косачка, оборудвана с традиционния здрав косилен апарат. Едноосното изпълнение дава възможност за отлична мобилност, а специалната форма на ножовете осигурява перфектна „английска” градина. Косачката е с ергономичната ръкохватка с мек захват и з..
100.08лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)