МЕНЮ
Кошница

КЪРТАЧИ И ПЕРФОРАТОРИ

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 27341
Къртач RTRMAX се използва не само при разрушителни работи при ремонти, но и при ново строителство. В новото строителство, често се налага къртене като част от технологията. Електрическият къртач е електро-механичен ръчен инструмент с ударно действие, предназначен за разбиване на бетон, пробиване на ..
316.80лв
Бранд: PREMIUM-HD Код на продукта: 31226
Къртач PREMIUM е електро-механичен ръчен инструмент с ударно действие, предназначен за разбиване на бетон, пробиване на проходи и отвори в тухлени стени на сгради, демонтаж на зидария, разбиване на лед, откъртване на въглища с различна твърдост, къртене на асфалт, настилки, плочки и други строителни..
177.54лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44074
Електрическа ударна пробивна машина AEG SDS-MAX.Режимът на мек чук намалява енергията на удара и скоростта за пробиване,въртящ се ограничител. Технически данни: Мощност: 1200 W Действие с пълно натоварване:0 - 2840 bpm Сила на удара: 8,5 J Макс. пробиване на бетон (mm):40 Без скорост на натоварван..
1,775.22лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44075
Електрическа ударна пробивна машина AEG SDS-MAX.Антивибрационната система AVS значително намалява вибрациите за комфорт и безопасност на потребителя.Къртач AEG SDS-MAX може да се използва за пробиване на стоманени, дървени и пластмасови детайли, за разбиване на бетон или каменни стени, както и за р..
1,673.48лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43540
Къртач SDS+ X-LION на марката RTRMAX е проектиран за ударно пробиване в бетон и камък, както и леки пробивни приложения в метални, пластични, дървени и стоманени материали. Също така може да се използва за завинтване и оребрено нарязване, като има възможност да се регулира за дясно/ляво въртене и е ..
229.88лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43541
Къртач SDS-MAX X-LION на марката RTRMAX е проектиран за ударно пробиване в бетон и камък, както и леки пробивни приложения в метални, пластични, дървени и стоманени материали. Също така може да се използва за завинтване и оребрено нарязване, като има възможност да се регулира за дясно/ляво въртене и..
329.70лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43542
Къртач SDS-MAX X-LION на марката RTRMAX е проектиран за ударно пробиване в бетон и камък, както и леки пробивни приложения в метални, пластични, дървени и стоманени материали. Също така може да се използва за завинтване и оребрено нарязване, като има възможност да се регулира за дясно/ляво въртене и..
622.80лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44073
Електрическа ударна пробивна машина AEG SDS-PLUS. Професионала пробивна машина,може да се използва за пробиване на стоманени, дървени и пластмасови детайли,за разбиване на бетон или каменни стени, както и за разбиване чипинг, длето и демонтажни приложения. Необходимата скорост на въртене може да се ..
1,151.41лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41684
Къртач SDS+ RTRMAX може да се използва за пробиване на стоманени, дървени и пластмасови детайли, за разбиване на бетон или каменни стени, както и за разбиване чипинг, длето и демонтажни приложения. Поставяне на SDS-Plus аксесоарите за къртача ви. Почистете предния капак на държача на бургията и го с..
256.08лв
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРФОРАТОР 620W RTRMAX HOBBY
-20 %
Бранд: RTR-MAX-HOBBY Код на продукта: 18391
Перфоратор RTR MAX HOBBY е незаменим инструмент при изпълнението на много строителни работи. Това не е случайно, защото именно този инструмент е събрал в себе си няколко функции. Всеки перфоратор може едновременно да изпълнява операциите пробиване, ударно пробиване и къртене (удар без въртене). Благ..
114.49лв 143.11лв
Бранд: PREMIUM-HD Код на продукта: 36240
Перфоратор 4 в 1 PREMIUM е незаменим инструмент при изпълнението на много строителни работи. Перфораторът е предназначен за ударно пробиване в бетон, тухли и камък, също така е подходящ за безударно пробиване в дърво, метал, керамика и пластмаси. Електроинструменти с електронно управление и дясна/ля..
161.84лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 16706
Перфоратор RTR MAX е незаменим инструмент при изпълнението на много строителни работи. Това не е случайно, защото именно този инструмент е събрал в себе си няколко функции. Всеки перфоратор може едновременно да изпълнява операциите пробиване, ударно пробиване и къртене (удар без въртене). Благодарен..
163.68лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)