МЕНЮ
Кошница

DECOREX

Decorex е 100% е българска собствена търговска марка на Валерий СиМ Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличния баланс качество - цена ще отговорят на всички потребителски изисквания. Тези бързоразпознаваеми характеристики успешно наложиха марката Decorex на българския пазар.

DECOREX включва пълна гама от:

  • Зидарски инструменти и машини
  • Измервателни инструменти - механични, дигитални и електронни
  • Пистолети за пяна и консумативи
  • Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината
  • Ленти за изолация - двойно залепващи, опаковъчни и много други
  • Мрежи и найлони - покривни и предпазни
     

Инструментите са съобразени с последните европейски стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод на продукта, производител и вносител.

Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива EN ISO 13688:2013 - Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.

С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент!

Бранд: DECOREX Код на продукта: 19928
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
1.92лв
без ДДС: 1.60лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39997
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 25 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
3.59лв
без ДДС: 2.99лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 19930
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 50 м, сива на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхност..
6.95лв
без ДДС: 5.79лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 41321
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 10 м, черна на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхнос..
1.92лв
без ДДС: 1.60лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 41322
Лента армирана сива DECOREX се използва за съединяване на профили, тръби и въздуховоди. Тя е с ширина 48 мм и дължина 50 м, черна на цвят тя е универсална и с широко приложение. Притежава отлична механична якост, лесна е за употреба - къса се на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхнос..
6.95лв
без ДДС: 5.79лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 17280
..
3.50лв
без ДДС: 2.92лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 17282
Бъркалка DECOREX с диаметър 100 мм и дължина 425 мм. Бъркалката се използва за разбъркване на лепила, разтвори за зидане, гипсови мазилки, бои и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи с шестoстен захват. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладк..
4.32лв
без ДДС: 3.60лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 17283
Бъркалка DECOREX с диаметър 120 мм и дължина 600 мм. Бъркалката се използва за разбъркване на лепила, разтвори за зидане, гипсови мазилки, бои и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи с шестoстен захват. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладк..
6.00лв
без ДДС: 5.00лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 17281
Бъркалка SDS DECOREX е с диаметър 80 мм и дължина 400 мм, използва за разбъркване на всички видове разтвори, мазилки, лепила и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи с шестoстен захват. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладка и безпроблемна ра..
3.66лв
без ДДС: 3.05лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24304
..
4.04лв
без ДДС: 3.37лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24305
Бъркалка SDS DECOREX е с диаметър 120 мм и дължина 600 мм, използва за разбъркване на всички видове разтвори, мазилки, лепила и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи със SDS захват. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладка и безпроблемна работ..
6.23лв
без ДДС: 5.19лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24303
Бъркалка SDS DECOREX е с диаметър 80 мм и дължина 400 мм, използва се за разбъркване на всички видове разтвори, мазилки, лепила и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи със SDS захват. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладка и безпроблемна раб..
4.04лв
без ДДС: 3.37лв
Показва 1 до 12 от 446 (38 страници)