МЕНЮ
Кошница

МЕМБРАНИ

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42938
Спрей водоотблъскващ VODASEAL, който защитава всякакъв вид текстил и други повърхности от вода, мазнина, мръсотия и петна. Образува невидимо нано покритие, което не повлиява на външния вид на третирания артикул. Създава водна бариера, като същевременно позволява на материята да диша. Идеален е за па..
10.90лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42061
Спрей каучуков за хидроизолация безцветен VODASEAL LEAK FIX е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съставки, L..
16.13лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39653
Мембрана полиуретанова - завършващ слой Цвят: прозрачна Рзфасовка: 15 кг...
439.98лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44977
Хидроизолационна мембрана Vodasel. Хидроизолационната мембрана Vodaseal може да се използва за всички външни и вътрешни фасади на сгради, изискващи изолация. Еластичност и здравина. Добра адхезия към повърхности. Покрива и предпазва повърхностите. Без нужда от грундиране. Приложение: Външни и вътр..
16.39лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33860
Приложение и свойства: AKFIX PUR450 е полиуретанова течна мембрана за хидроизолация и защита от корозия. Еднокомпонентен течен, нисковискозен продукт на основата на чисти еластични водоотблъскващи полиуретанови смоли. Използва се за хидроизолация и защита от корозия върху покриви и бетонни конструкц..
373.90лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44978
Защитен спрей с гланцово покритие, 400 мл. Защитното покритие Par Laque е на базата на синтетична акрилна смола. Дълготрайно гланцово покритие. Запечатва, подобрява и защитава повърхността. Устойчив на атмосферни влияния. Копринена повърхност без драскотини. Може да служи и като хидроизолационен сло..
15.29лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42891
Спрей каучуков за хидроизолация бял Decorex е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съставки, Decorex е подходя..
16.13лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)