МЕНЮ
Кошница

МОМЕНТНИ

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42937
Лепило гел бързо съхнещо VODABOND 20 гр. е универсално цианоакрилатно лепило под формата на гел. Специално създадено, за да се прилага и върху вертикални повърхности. Високият вискозитет и плътната консистенция на лепилото, едновременно с малко по бавната скорост на фиксиране, дава допълнително врем..
4.63лв 4.98лв
без ДДС: 3.86лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33894
Приложение и свойства: Професионално лепило, приложимо при фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Състои се от два компонента - адхезивен компонент /цианокрилат/ и активатор. Лепилото се нанася върху едната повърхност за лепене..
3.60лв
без ДДС: 3.00лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 17275
Приложение и свойства: Лепило AKFIX 702 Guper Glue е произведено на базата на цианакрилата. Залепва моментално и постига изключителна здравина само за няколко секунди при употреба върху гума, пластмаса, метал, твърдо дърво, керамика, мрамор и стъкло. Съхранение и срок на годност: 12 месеца в неотвор..
2.35лв
без ДДС: 1.96лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39462
Универсалното секундно лепило DECOREX се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности. Корекция на елементите се допускат през първите 10 секу..
1.28лв
без ДДС: 1.07лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)