МЕНЮ
Кошница

СПРЕЙОВЕ И СМАЗКИ

Бранд: AKFIX Код на продукта: 36116
Спрей за джанти алуминиев мат AKFIX с метален ефект е идеален за занаятчийски произведения върху дърво, метал, стъкло, картон и растения. Покритие за дълъг период и отлична адхезия. Добър поток, гладка повърхност. Бързосъхнещ, подходящ за употреба на закрито. Устойчив на вода и леко триене. Ефе..
6.37лв
без ДДС: 5.31лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36126
Спрей боя- бял гланц 400 мл AKFIX pа многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за тексти..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36127
Спрей боя-бял мат 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на накити, бетон и ес..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39638
Спрей боя- жълт гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текст..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36122
Спрей боя- зелен гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36119
Спрей боя- кафяв гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текс..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36121
Спрей боя-крем гланц 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на накити, бетон и..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36123
Спрей боя- сив гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за тексти..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36118
Спрей боя- син гланц 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил...
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36124
Спрей боя- машинен червен гланц 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на наки..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36125
Спрей боя- червен гланц 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на накити, бето..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36117
Спрей боя- черен гланц 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на накити, бетон..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)