МЕНЮ
Кошница
ЕЛЕКТРИЧЕСКА БОРМАШИНА PREMIUM HD 1050W
ЕЛЕКТРИЧЕСКА БОРМАШИНА PREMIUM HD 1050W
ЕЛЕКТРИЧЕСКА БОРМАШИНА PREMIUM HD 1050W
ЕЛЕКТРИЧЕСКА БОРМАШИНА PREMIUM HD 1050W

ЕЛЕКТРИЧЕСКА БОРМАШИНА PREMIUM HD 1050W

УДАРНА БОРМАШИНА С МЕТАЛЕН ПАТРОННИК 13ММ

  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 40845
  • Тегло с опаковка: 2.63kg
  • Баркод: 3800161501975
  • Количество в кашон: 8
  • Количество в кутия: 1
  • Гаранция: 36 месеца
83.99лв
Бормашина ударна PREMIUM HD е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Електрическата бормашина е предназначена за пробиване на отвори в различни материали – дърво, метал, камък, тухла и бетон.
За пробиването на твърди материали, бормашината трябва да има още и ударен режим на работа. Ръчната бормашина се захранва от мрежата с напрежение 230 V или от акумулатор с напрежение от 10 до 36 V – безкабелни бормашини. Преди да започнете работа с бормашина, прегледайте инструкцията към нея и се убедете, че напрежението, посочено в нея, отговаря на напрежението на мрежата. Внимателно разгледайте бормашината, щепсела и кабела и се убедете, че липсват повреди. Бормашината трябва да бъде включена преди непосредствения ѝ контакт с работния материал. Преди да включите бормашината, изчакайте температурата ѝ да се изравни с тази на околната среда. Това се прави, защото при големи температурни колебания върху токопроводните части на бормашината е възможно образуване на кондензат. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника.

*За клиенти на едро! В опаковката ще намерите брошура съдържаща сервизен отрязък, с който маже да ползвате сервиз от врата до врата. При евентуална повреда Вашата машина ще бъде отремонтирана за срок от 48 часа и ще бъде изпратена обратно към Вас за наша сметка. Задължително е тази брошура да придружава рекламацията!
Технически данни:

Мощност: 1050W
Обороти: 0 - 3000rpm
Метален патронник: 13мм
Честота на удара: 0-48 000 bpm
Ударен механизъм