МЕНЮ
Кошница

AKFIX

AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар с богато портфолио от над 450 артикула в сектор строителна химия. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.

AKFIX предлага широка гамаот продукти организирани в различни категории. Всеки един артикул е съобразени с потребностите и нарастващите изисквания на клиентите. Асортиментът включва:

 • Пожароустойчиви продукти;
 • Полиуретанови пяни;
 • Силикони;
 • Уплътнители;
 • Лепила;
 • Аерозоли;
 • Покрития;
 • Спрей бои;
 • Автомобилни продукти - поправка, защита, грижа
 • Индустриални продукти - поправка, защита, грижа
 • Аксесоари - ленти, пистолети, ръкавици

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 20 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.

Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.23лв
без ДДС: 6.86лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33852
Приложение и свойства: AKFIX AC590 висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба. Ограничения: Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи н..
3.02лв
без ДДС: 2.52лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 31032
AKFIX 602 е еластичен херметик на битумна основа, усилен със синтетични влакна. Свойства: Остава гъвкав след работа и вулканизация. Предпазва от влага и ръжда. Предназначение: За запечатване на фуги в покривни елементи, комини, канализационни и водосточни тръби, улуци и др. Притежава отлична адхезия..
7.57лв
без ДДС: 6.31лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 40175
Akfix Primer 80 Влагоустойчив епоксиден грунд ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: Akfix PRIMER 80 е двукомпонентен епоксиден грунд без разтворители, който създава бариера срещу влага върху влажни повърхности и прониква до пукнатините в бетона. СВОЙСТВА: Отлична адхезия към влажни бетонни повърхности. Лесен за при..
647.89лв
без ДДС: 539.91лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20142
Лепило епокси Е340 AKFIX е бързо втвърдяващо се двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Лепилото е устойчиво на вода, основи и разредени разтвори на киселини, залепените повърхности са готови да бъдат използвани след 24 часа, без промяна на цвета, напукване и свиване по време на втвър..
6.55лв
без ДДС: 5.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20143
Лепило водоустойчиво Е300 AKFIX е силно, двукомпонентно, епоксидно лепило, което не се свива. Устойчиво на механични увреждания, на вода и други разтвори. Втвърдява се бавно на стайна температура, за да може да бъде моделиран. Не съдържа разтворител, има диелектрични свойства. Използва се за зале..
6.55лв
без ДДС: 5.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11687
Лепило епокси течна стомана Е350 25 мл AKFIX е на основата на епоксидна смола бързо втвърдяващо се използва се за слепване на всякакъв вид метални повърхности. Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от ..
6.55лв
без ДДС: 5.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20373
Приложение и свойства: Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от други материали или от самосебе си. Може да се използва като епоксиден изолационен материал. Използва се в електрическата индустрия и при..
6.55лв
без ДДС: 5.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35495
C900 анкериращо лепило от полиестер за фиксиране на дървени конструкции, метални конструкции, метални профили, тръбни съединения, стрехи, фасади,кабелни канали, парапети, стълбищам врати и др. Подходящо за твърди и кухи структури.Тиксотропно, може да се прилага във вертикална среда и хоризонтална по..
15.33лв 16.49лв
без ДДС: 12.78лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41575
Двукомпонентен грунд без разтворител, с нисък вискозитет, на епоксидна осонова, за подготовка на повърхността, с голяма сила на проникване. За използване като грунд и коригиращ слой преди повърхностно покритие. Осигурява отлично прилепване върху бетонови и с бетонови замазки повърхности, където е на..
581.89лв
без ДДС: 484.91лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20288
Приложение и свойства: Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястото на заваряването от залепването на заваръчните пръски по тях. Почистете металните повърхности от прах преди процеса на заваряв..
5.07лв 5.46лв
без ДДС: 4.23лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 43341
Полиуретанова пяна Akfix се използва за висококачествена топло и звукоизолация на сгради и къщи. Тя осигурява уникално, монолитно приложение на топлоизолацията, без набраздяване и празнини. Иновативна алтернатива на традиционните методи за топло и звукоизолация на сгради като полистиролни топлоизола..
20.17лв
без ДДС: 16.81лв
Показва 1 до 12 от 105 (9 страници)