МЕНЮ
Кошница

AKFIX

AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар с богато портфолио от над 450 артикула в сектор строителна химия. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.

AKFIX предлага широка гамаот продукти организирани в различни категории. Всеки един артикул е съобразени с потребностите и нарастващите изисквания на клиентите. Асортиментът включва:

 • Пожароустойчиви продукти;
 • Полиуретанови пяни;
 • Силикони;
 • Уплътнители;
 • Лепила;
 • Аерозоли;
 • Покрития;
 • Спрей бои;
 • Автомобилни продукти - поправка, защита, грижа
 • Индустриални продукти - поправка, защита, грижа
 • Аксесоари - ленти, пистолети, ръкавици

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 20 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.

 

Бранд: AKFIX Код на продукта: 45314
Еднокомпонентен на водна основа пожароустойчив акрилен уплътнител, идеален за уплътняване на фуги, за да се предотврати преминаването на запалими газове и токсичен дим в стените и подовете. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: M1 пожаробезопасност според радиационен тест NF P 92-501. Добро прилепване къ..
9.89лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.57лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45330
Akfix EM600 акрилна хидроизолационна мембрана, еднокомпонентна и еластична на основата на акрилен кополимер на водна основа. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: Готова за употреба. Лесно се нанася с въздушен пистолет, валяк или четка. Нисък разход на труд. Не съдържа разтворител, може да се разрежда с..
153.89лв
АКТИВАТОР СПРЕЙ ЗА ЛЕПИЛО AKFIX 400 мл АКТИВАТОР СПРЕЙ ЗА ЛЕПИЛО AKFIX 400 мл
Ново
Бранд: AKFIX Код на продукта: 37028
Описание: Активатор за липило MDF Приложение и свойства: Професионален активатор за лепило, приложимо при фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Лепилото се нанася върху едната повърхност за лепене, а активатора - върху другат..
6.85лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36120
Акрилна спрей боя Akfix е предназначена за голям брой повърхности за приложение. Специална спрей система, която се използва дори от известните художници на графити. Предлага се в широка гама от най-продаваните цветове, съвпадащи предимно с RAL. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Нитро-комби качество Много добро пок..
6.04лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 40857
Двукомпонентна полиуретанова система /предварително пропорционирана/,която се разширява и се използва за бързо застопоряване на дървени,PVC, стоманени и всякакви видове други подпори, като запълва периферната кухина между стълба и дупката. Опаковка: Компонент А – 325 гр. + Компонент В – 350 гр. Лес..
30.70лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20142
Лепило епокси Е340 AKFIX е бързо втвърдяващо се двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Лепилото е устойчиво на вода, основи и разредени разтвори на киселини, залепените повърхности са готови да бъдат използвани след 24 часа, без промяна на цвета, напукване и свиване по време на втвър..
9.34лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11687
Лепило епокси течна стомана Е350 25 мл AKFIX е на основата на епоксидна смола бързо втвърдяващо се използва се за слепване на всякакъв вид метални повърхности. Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от ..
9.34лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35495
C900 анкериращо лепило от полиестер за фиксиране на дървени конструкции, метални конструкции, метални профили, тръбни съединения, стрехи, фасади,кабелни канали, парапети, стълбищам врати и др. Подходящо за твърди и кухи структури.Тиксотропно, може да се прилага във вертикална среда и хоризонтална по..
22.00лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20288
Приложение и свойства: Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястото на заваряването от залепването на заваръчните пръски по тях. Почистете металните повърхности от прах преди процеса на заваряв..
6.04лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 43341
Полиуретанова пяна Akfix се използва за висококачествена топло и звукоизолация на сгради и къщи. Тя осигурява уникално, монолитно приложение на топлоизолацията, без набраздяване и празнини. Иновативна алтернатива на традиционните методи за топло и звукоизолация на сгради като полистиролни топлоизола..
21.98лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 40437
Индустриални антибактериални кърпи за почистване на ръце и замърсени повърхности Приложение: За бързо и ефективно почистване на замърсявания от полиуретанова пяна, боя, лепила, силикон, смазки, грес, уплътнители, перманентен маркер и други замърсявания по ръцете. Подходящи за почистване и освежаване..
19.69лв
Показва 1 до 12 от 92 (8 страници)