МЕНЮ
Кошница

AKFIX

AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар с богато портфолио от над 450 артикула в сектор строителна химия. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.

AKFIX предлага широка гамаот продукти организирани в различни категории. Всеки един артикул е съобразени с потребностите и нарастващите изисквания на клиентите. Асортиментът включва:

 • Пожароустойчиви продукти;
 • Полиуретанови пяни;
 • Силикони;
 • Уплътнители;
 • Лепила;
 • Аерозоли;
 • Покрития;
 • Спрей бои;
 • Автомобилни продукти - поправка, защита, грижа
 • Индустриални продукти - поправка, защита, грижа
 • Аксесоари - ленти, пистолети, ръкавици

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 20 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.

Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
6.83лв
без ДДС: 5.69лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41182
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX венге 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни движе..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41180
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX дъб 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни движения..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 37530
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX златен дъб 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни д..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33850
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX орех 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни движени..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41181
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX чам 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни движения..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 31032
Описание: AKFIX 602 е еластичен херметик на битумна основа, усилен със синтетични влакна. Свойства: Остава гъвкав след работа и вулканизация. Предпазва от влага и ръжда. Предназначение: За запечатване на фуги в покривни елементи, комини, канализационни и водосточни тръби, улуци и др. Притежава отлич..
6.49лв
без ДДС: 5.41лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36116
Спрей за джанти алуминиев мат AKFIX с метален ефект е идеален за занаятчийски произведения върху дърво, метал, стъкло, картон и растения. Покритие за дълъг период и отлична адхезия. Добър поток, гладка повърхност. Бързосъхнещ, подходящ за употреба на закрито. Устойчив на вода и леко триене. Ефе..
6.37лв
без ДДС: 5.31лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36126
Спрей боя- бял гланц 400 мл AKFIX pа многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за тексти..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36127
Спрей боя-бял мат 400 мл AKFIX има многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил. Също така е приложимо за изработване на накити, бетон и ес..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39638
Спрей боя- жълт гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текст..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36122
Спрей боя- зелен гланц 400 мл AKFIX за многобройни възможности на приложение. Специална система за пръскане, която дори се използва от известни художници на графити. Широка гама от най-продаваните цветове, основно по RAL. Подходящ за дърво, метал, хартия, стъкло, твърди пластмаси, както и за текстил..
5.80лв
без ДДС: 4.83лв
Показва 1 до 12 от 160 (14 страници)