От много време насам, още с пускането си на пазара, иновативното ни гумено колело привлича вниманието на професионални потребители и клиенти от сектора на услугите. Става въпрос за въртящо колело с гума MMS, което е специално проектирано за широко приложение в индустрията.

То успява да предостави множество предимства и се отличава с висока устойчивост и издръжливост. Едно от ключовите предимства на въртящи колела с гума MMS в сравнение с тези от други брандове на пазара е тяхната устойчивост на влага. Когато работите в промишлена или подобна често неблагоприятна среда, обикновено сте изложени на множество утежняващи работата Ви условия.

Въртящи колела с гума MMS са специално проектирани, за да се справят с тези пречки без да се деформират или загубят функционалността си. Това ги прави идеален избор за приложения, където се изисква устойчивост на вода или влага, като например в хладилни стаи, промишлени помещения или съоръжения за обработка на отпадъци.

Още едно предимство на гумените колела е тяхното ниско съпротивление при движение. Това означава, че колелата лесно се въртят и осигуряват плавно движение на товарните колички или контейнерите. В сравнение с други марки колела от подобен материал, които често предизвикват триене и съпротивление при движение, въртящите колела с гума MMS осигуряват по-голяма ефективност при по-малко положени усилия за преместване на товара. Това може да доведе до по-голяма продуктивност и намаление на физическите натоварвания за работниците.

Друго предимство на въртящите колела с гума MMS е тяхната устойчивост на удари. В производствените и складови среди, където се използват колички и контейнери, често се случва колелата им да посрещат всякакви сблъсъци и удари. Гумените колела имат определена твърдост и износоустойчивост, които спомагат да се намали рискът от повреди на товарите или на самите колела при такива ситуации. Това е от особена важност, тъй като възстановяването или замяната на повредени колела може да се случи сравнително бързо и безпроблемно, но вече унищоженият продукт който сте пренасяли ще усложни значително нещата. Въртящите колела с гума MMS ще ви помогнат с предотвратяването на подобни нежелани крайни резултати.

На последно, но не и по важност място трябва да споменем за дългият експлоатационен живот на въртящите колела с гума MMS. Тъй като те са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви на износване и корозия. Това означава, че колелата могат да издържат на интензивна употреба и да задоволят нуждите на професионално насочените потребители за продължителен период от време. Тяхната издръжливост ги прави икономичен избор, тъй като нямат нужда от честа смяна или ремонт.

Въртящите колела с гума MMS се отличават с лесна подвижност и надеждност. Те могат да се монтират лесно посредством специалната планка за закрепване, която гарантира стабилността им и предотвратява нежелано откачане или разхлабване. Това е особено важно при работа с тежки товари или при движение по неравни повърхности, където сигурността и стабилността са от съществено значение.

Не на последно място, въртящите колела с гума MMS имат широк диапазон на работна температура. Те могат да функционират безпроблемно в широк спектър от температури, от -20°C до +60°C. Това ги прави подходящи за приложения в различни промишлени области, където работните условия могат да варират значително.

В заключение, въртящите колела с гума MMS предоставят изключителна издръжливост, устойчивост и надеждност. Те са предназначени за индустриално използване и намират широко приложение в сектора на услугите.

Със своите предимства като безшумна работа, не увреждат подовите повърхности, проектирани за неравни и твърди повърхности, устойчивостта на влага, ниското съпротивление при движение, устойчивостта на удари и дългия експлоатационен живот, въртящите колела с гума MMS са надежден избор за всякакъв вид потребители, които търсят качествени и издръжливи решения за своите нужди.

Предлаганите размери са: 80мм – 100кг, 100мм – 120кг, 125мм – 150кг, 150мм – 170кг и 200мм – 250кг

Още технически характеристики:

Диаметър: 80 мм.

Дебелина: 30 мм.

Височина: 100 мм.

Размер на планката: 110*85 мм.

Размери между отворите: 72*60 мм.

Размери на отворите: 8 мм.

Товароносимост: 100 кг.

Дебелина на планката: 3 мм.