Благодарение на днешните комплексни решения, които предлагат множество търговци магазините изглеждат по-добре от всякога. Все повече се набляга на външният вид, но това определено не е за сметка на функционалността, след като и тя играе ключова роля.

Във всеки магазин има поне по няколко стелажни решения, които са прилежно подредени и запълнени с всякакъв вид стока. Когато се загледате внимателно ще забележите, че за да се случи всичко това в центъра на нещата са шишовете, които търговците са избрали да ползват.

Шишовете са важна част от стелажните решения, тъй като реално на тях се окачва стоката, която клиента разглежда и избира внимателно. Затова като търговци вие трябва да вземете правилното решение за излагане на вашата стока. Този процес започва с избирането на правилните шишове (куки) за стелажното ви оборудване.

Критерии за избор на шишове за стелажно оборудване

Най-важните критерии, по които трябва да изберете необходимите за бизнеса Ви шишове са всъщност доста интуитивни:

- Здравина – на първо място естествено най-важна е здравината на шишовете. Все пак на тях ще бъдат закачани най-различни продукти за продажба с вариращо тегло и характеристики. Ако не изберете най-оптималния вариант откъм здравина рискувате цялостта на вашите стоки и постоянното им падане от стелажа. Затова трябва да се насочите към по-високо качество на шишовете.

- Размери – следващия по важност критерий е самия размер на шишовете. Те обикновено се предлагат в крайно голямо разнообразие от 10 до 36 сантиметра, което е напълно достатъчно за целите на повечето търговци. Това са размерите, които биха покрили вашите очаквания за закачане на разнообразна и дори по-обемна стока.

- Вид на материала – естествено не можем да пренебрегнем материалът от който са направени самите шишове. Той пряко ще отговаря за тяхното качество и издръжливост. Ние ви препоръчваме да се спрете на поцинковани модели или такива направени от INOX, които в същото време са неръждаеми и няма опасност от тяхното напукване с времето.

- Външен вид – не по-малко важен е и външният вид на шишовете. Те са част от дисплейния материал, който клиентите ви ще виждат и взаимодействат с тях. Затова е важно да изберете здрави и качествени модели.

- Бранд – на последно, но не и по важност място трябва да се спрете на модел шишове от вече утвърден бранд на пазара като MMS.

Шишове с бранд MMS

Търговски процес с добре оборудвани и естетично подредени магазини - това е мечтата за търговеца и удоволствие за клиента.

Отдел Модулни Маркетни Системи (MMS) предлага най-новите тенденции в стелажното оборудване и осигурява голямо разнообразие от продукти за цялостно подреждане на търговски и складови обекти. Дейността на MMS е насочена главно в две направления: търговско оборудване на магазини, складово оборудване и спомагателен инвентар.

Решение

Случвало ли ви се е да използвате шишове, които се огъват, чупят прекалено лесно и губят покритието си? А такива, които са неподходящи размери ли пък прекалено къси или дълги за вашите цели? Шишовете, които предлагаме като решение са два вида: от поцинкована и неръждаема стомана, което ги прави на практика дълготрайни.

Напълно готови да приемат всяко ваше предизвикателство и изисквания те идват в голямо разнообразие от размери:

• поцинковани - с дължини 16 см, 22 см, 28 см; моделът с ценник: 16 см, 22 см и 28 см;

• неръждаемите модели от INOX - с дължини 10 см, 16 см, 18 см, 20 см, 22 см, 28 см, 36 см; моделът с ценник: 10 см, 16 см, 18 см, 20 см, 22 см, 28 см, 36 см.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА

Всички модели шишове са със стъпка 25 мм, подходяща както за евро перфорация така и за азиатска. Прецизно изработени от висококачествени материали, те ще ви спомогнат за една нова визия на подреждане при вашите стелажни решения.