Двудневна шоу надпревара

Двудневна шоу надпревара и гости от цялата страна, изминали стотици километри, за да се насладят на уникални битки, каскади, сблъсъци и екшън бяха само малка част от невероятната шоу програма на Луда надпревара в Перник!

Миньорският град стана център на внимание през изминалите дни, хиляди фенове на моторните спортове посетиха автомобилното шоу.

Много награди

Времето беше повече от приятно, атракциите на ниво, Валерий СиМ Груп АД раздаде стотици награди, като успя да зарадва големи и малки едновременно! Навсякъде се виждаха посетители с куфари органайзери, звездогаечни ключове, отвертки, накрайници за винтоверти, ключове тип лула и още много рекламни артикули на PREMIUM HD!

Зрителите с интерес следяха момичетата, раздаващи наградите за следваща обиколка. В специална томбола бяха изтеглени трима печеливши, които се сдобиха с пълна чанта инструменти на висококачествения бранд.

Инструментите в България подсигуриха и големи награди за последните оцелели в театъра на разрушението! Призовите места бяха отличени с електрическа бормашина PREMIUM 750W, предназначена за пробиване на отвори в различни материали – дърво, метал, камък, тухла и бетон. За пробиването на твърди материали, бормашината има още и ударен режим на работа.

В гладиаторските битки се включи и автомобил на PREMIUM HD, който се представи отлично, достигайки до втория ден на надпреварата! Малко преди да се изправи срещу своят опонент, превозното средство участва и в зрелищната каскада, наречена “Колата бомба“! В тази част от шоуто, автомобилът на PREMIUM HD премина през горящо препядствие с огньове, високи почти два метра! Шоуто се нагорещи до краен предел, но естествено всичко се случваше в рамките на безопасността.

Сигурност

Друга част от инициативата на Валерий СиМ Груп в тазгодишната Луда надпревара е осигуряването на светлоотразителни жилетки. С това действие от компанията залагат на сигурността при стюардите на терен, които се виждаха от километри с оранжевите си елеци на PREMIUM HD.

В паузите на събитието свиреше рок банда с авторски песни, написани специално за Луда надпревара.

При участниците се отличиха имената на известни личности от риалити предавания, както и инфлуенсъри с голям брой последователи.

Освен многобройните награди от Валерий СиМ Груп АД, перничани ще запомнят Луда надпревара 2023 и с това, че за първи път на арената след трети рунд във финалната битка се оказа, че участниците са с по 18 точки и съдията даде допълнителен четвърти рунд за излъчване на победител!

Предстоящо събитие

Следващото събитие е големият финал в София на 30 септември – 1 октомври, околовръстен път, Симеоново.

За повече информация, посетете страницата на Луда надпревара в социалните мрежи: https://www.facebook.com/ludanadprevara/?locale=bg_BG