Открийте най-високото ниво на защита с Катинар шагрен лукс MMS - перфектното решение за Вашата сигурност!

С нашата перфектна серия заключващи системи ще получите безкомпромисна сигурност, удобство и издръжливост.

Катинар шагрен лукс MMS е проектиран по много прецизен начин, който отговаря на всяко изискване: с размер L: 38 мм / Ф6, размер А: 20 мм, размер В: 20 мм, размер C: 20,8 мм и размер D: 35 мм, той е идеалният избор за заключване на различни обекти. Теглото му от 130 гр. го прави лек и удобен за ползване.

Един от най-важните аспекти на нашите катинари от серията шагрен е високата им степен на секретност. Инженерите ни са разработили механизъм, който осигурява надеждна защита срещу неоторизиран достъп. Масивното тяло и шагреново-антикорозионното покритие гарантират дълготрайна устойчивост на външни влияния. Катинарът шагрен лукс MMS е снабден с 3 броя ключове, които Ви осигуряват резервни копия или възможност за споделяне на достъпa с доверени лица. Закалената скоба завършва с гумени уплътнения, които предотвратяват навлизането на вода и прах в механизма, осигурявайки му оптимална работа дори при неблагоприятни условия.

С катинар шагрен лукс MMS получавате не само надеждност и сигурност, но и естетически приятен продукт. Луксозната опаковка-блистер на гърба си включва подробен чертеж на всеки размер, предоставяйки Ви информация и яснота при избора Ви.

Един от най-важните аспекти на нашите катинари от серията шагрен е тяхната мобилност и универсалност. Те не са предназначени за постоянно монтиране на едно място, което ги прави идеални за множество приложения. Можете да ги използвате за заключване на входни врати на къщи, складове, гаражи, също така за шкафове, велосипеди и много други. Независимо от това какъв обект или предмет искате да заключите, катинар шагрен лукс MMS ще Ви предостави сигурността, от която се нуждаете.

Има различни видове катинари, които се отварят с ключ. Някои от тях имат сменяема ключалка. Други имат несменяема ключалка, която е постоянно вътре в катинара. Това Ви дава възможността да изберете най-подходящия вариант за Вашите нужди и предпочитания. Осигуряването на безопасност за Вашия имот или имущество е от съществено значение, и затова катинар шагрен лукс MMS се намесва като допълнително средство за защита. Някои от нашите модели имат скрита стоманена арка, което затруднява възможността за прерязване и намалява риска от опити за проникване.

Нашата цел е да Ви предоставим най-надеждните и иновативни решения за Вашата сигурност. Катинарите шагрен лукс MMS са създадени с внимание към детайлите като са вложени най-добрите материали по време на производството им, за да Ви осигурят дълготрайна и сигурна защита. Когато се спрете на катинар шагрен лукс MMS, избирате качество, надеждност и удобство. Нашите продукти са проектирани да издържат на всякакви условия и да отговарят на вашите високи стандарти за сигурност.

Не компрометирайте своята безопасност докато се чудите към кои марки катинари да се насочите!

Изберете катинар шагрен лукс MMS и можете да сте напълно сигурни, че Вашият имот и ценни вещи са добре защитени заради неговите уникални качества и функционалност.