Дошло е времето да почистите градината си, но единственото с което е разполагате е една стара метла или друг неподходящ инструмент.

Вече може би се замисляте за градинско гребло, особено ако постоянно Ви се налага да разчиствате листа и дребни камъчета от градината или задният си двор.  Понякога трябва да работите и покрай тесни лехи или друг вид ограничаващи работата ви предмети или растения.

Проблемите ви могат да бъдат решение с избора на подходящи градински гребла с клик система от Валерий СиМ Груп.

Какво представляват градинските гребла?

От край време съществуват инструменти, които трябва да притежава един истински градинар, особено ако иска да е максимално ефективен в градината или двора си.

Един от тези инструменти е градинското гребло с всичките си разновидности – гребло тип PVC вила с 10 зъба, гребло с 23 зъба и гребло с 27 зъба каквито предлагаме ние от Валерий СиМ Груп.

Когато избирате гребло за градината си трябва да имате няколко фактора предвид.

Особено след като вашият избор ще определи времето и усилията, които ще трябва да положите докато го използвате. Ако изберете правилното за вас гребло ще си спестите много проблеми водещи до болки в ръцете ви, а и не само. Докато всички останали предлагат различни видове гребла с най-различни дръжки и да се затрупате с тях, то ние имаме съвсем различно предложение към вас.

Искаме да ви представим нашите с уникална технология базираща се на клик система. Това ще ви спомогне да складирате редица „глави“ на разнообразни видове гребла, които могат да бъдат използвани с една и съща дръжка чрез конектора, който предлагаме. Това ще ви спести невероятно много място било то в дома, гаража или градината ви – зависи къде ще ги складирате.

Греблата с клик система са перфектни за почистване и грижа в градината. Те са произведени от пластмаса, която е изключително здрава и остава непроменена дълги години за разлика от ръждясващите железни гребла.

Нека да изброим плюсовете свързани с греблата от Валерий СиМ Груп:

- Те са изключително версатилни инструменти, които ще ви позволят да разчистите градината си за определено бързо време от всякакви листа, дребни камъчета и други замърсители.

- Греблата са невероятно леки за вашия бюджет, но също така и за вашите ръце и кръст откъм тегло. В сравнение с железните си братя те ще ви предразположат да работите с часове без да усещате никаква умора особено след дългия ден на работа или през почивният ви ден.

- Разполагаме с няколко „глави“, които се състоят от 10, 23 и 27 зъба. Интересната част е, че модела с 10 зъба е тип гребло, което позволява да повдигате и премествате изсъхнала или вече отрязана трева и лесно да я поставите с коша за боклук.

- Дълъг експлоатационен период – благодарение на използваните висококачествени материали за производството на греблата те могат да бъдат използвани дълги години без да променят характеристиките си.

Как да изберем правилното гребло за нас?

Обикновено когато човек избира градинско гребло, първото на което се спира е самата височина. Правилото гласи, че то е подходящо само и единствено ако достига до вашата мишница в изправено вертикално положение. Хубавата част при нас е, че няма за какво да се тревожите, тъй като можете да закачите телескопична дръжка за вашето гребло, използвайки конектора за клик системата и по този начин то да стане подходящо за човек с каквато и да е височина.

За разлика от дървеният материал от който дръжката обикновено е направена тук пластмасата няма да се раздуе и напука след зимния си престой навън. Разнообразни размери на греблата откъм ширината на работната площ – обикновено площта варира между 10 до 70 сантиметра.

В случая ние ви предлагаме 37*46 см, 50*60см и 47*19 см. Сами трябва да направите избора си според спецификата на обработваната площ. В някои случаи, ще ви послужи по-тясна глава, а друг път ще имате нужда от по-голяма такава. Обикновено по-широките гребла са предназначени за събиране на сухи листа, трева или просто за почистване на поляната ви.

Какви видове гребла с клик система предлагаме?

Един от видовете, които предлагаме се води гребло тип вила. Вилата е селкостопански ръчен инструмент, използван за пренасяне на сено, отпадна трева и други обемисти продукти било то в градината или двора ви. Другите видове се различават по ширината на структурата си – те са с леко завити зъбци, което позволява да се използват като гребла за трева. Самите тънки зъбци се справят с въдворяването на ред в градината ви чрез минимални усилия от ваша страна. Могат да бъдат ползвани и за леко разриване на почвата.

Как да се грижите за новите си гребла с клик система?

Стигайки до поддръжката на вашите нови гребла можем само да ви зарадваме откъм простичките действия, които можете да извършите с цел по-дълга експлоатация. Всичко това води до голяма разлика спрямо дългите и сложни ритуали по повод поддръжката и съхранението на традиционните инструменти направени от някакъв вид метал включващи четки, масла, смазване, съхранение в сухо и проветриво място и т.н.

Това, което можете да направите с новите си клик гребла и техният конектор e:

- Разкачете греблата от конектора, както и него от дръжката му.

- Старателно почистете всички части под течаща вода, ако искате можете да използвате и сапун (при съхранение в дома ви примерно).

- Оставете ги да изсъхнат напълно преди да ги приберете.

- Постарайте се да съхраните комплекта на подходящо място по ваш избор – било то в дома ви, в гаража, бараката на двора и т.н. Като цяло поддръжката се изразява в тези горепосочени действия и с нея може да се справи и дете.

В този ред на мисли можем да обобщим, че нашите клик гребла са едни универсални и многофункционални инструменти. Независимо дали имате нужда от почистването на градината или задния си двор от сухи листа и боклуци то клик греблата са логичният избор, който можете да направите след като сумирате всичките им позитиви.

Ако все още се чудите за избора си, то можете да се свържете квалифицирани търговци, които ще ви изслушат предлагайки най-удачният за вас избор.

Пожелаваме ви приятна работа с нашите клик гребла и сме сигурни, че ще ви остане много свободно време за позитивни емоции и преживявания в градината ви.