Ремонтът вкъщи напредва с бързи темпове и вече нямате търпение да завършите процеса и да заживеете спокойно в новия си дом. В един момент стените вече са измазани, и напълно завършени. Кофите с боя, съдържащи любимите Ви цветове изчакват да стигнете до тях, а в същото време ламината вече е поставен. Визията за перфектното ви жилище вече е почти реалност. Но нещо все още липсва.

Не сте избрали електрическите контакти и ключове за вашия дом, а това си е проблем. В днешно време на пазара има множество различни марки, нивото на качеството силно варира според бюджета и понякога не ни е много ясно какво точно търсим. Процесът по завършване на един ремонт винаги приключва с избора на електрически контакти. Те се монтират след боядисването на стените, защото трябва да бъдат предпазени от праховите частици, които съпровождат бояджийската работа.

Има няколко правила и препоръки, които е хубаво да следвате докато търсите правилното за вас решение.

1. Не избирайте продукта само по външен вид – често привлекателният външен вид може да се окаже подвеждащ. В днешно време много евтини китайски сглобки имитират скъпите марки на пазара. Спрете се на цвета, който ви е необходим, но изберете познат бранд като ANURA, който съчетава в себе си качество на добра цена. Двата основни цвята на техния контакт са бял и крем, които ще допринесат към стилното ви обзавеждане.

2. Продуктите на които се спрете трябва да бъдат безопасни и удобни за използване. Затова преди да закупите определен артикул се уверете, че той е изработен според всички изисквания и притежава сертификат за качество.

3. Вземете под внимание напрежението на подавания ток – единичния контакт ANURA работи при напрежение 250V, като максимално допустимото напрежение е 16А.

4. Устойчивост на корпуса и използвани материали – контактите на ANURA са изработени от негорима пластмаса, което ги прави подходящи за всеки дом. По този начин ще се чувствате по-сигурни когато включвате някой електроуред.

5. В днешно време се предлагат „специални“ контакти – бранд ANURA предлага различни видове контакти: единичен и двоен, контакт за телевизор, телефон, мрежови и контакти за открит монтаж.

6. Следете за опция „заземяване“ към контакта, който се избрали. Това са онези малки издадени метални пластини в самия контакт, които биха ви предпазили при евентуално пренатоварване на мрежата. Заземяването е процес на оттичане на електрически заряд към нулево заредената земна повърхност с помощта на проводник с ниско съпротивление и заземител.

7. Имайте предвид, че някои брандове на пазара обичат да продават всякакви компоненти отделно – бутони, декоративна рамка и монтажна такава. Този процес значително и напълно излишно оскъпява процеса. Единичният контакт на ANURA, а и другите им продукти винаги пристигат пълен комплект, готови за директен монтаж.

Защо да се сдобием с единичен контакт на бранд ANURA?

От много години насам бранд ANURA заедно с цялата им редица решения се използват както за професионални така и за хоби проекти свързани с ремонтна дейност и строителство.

Един от най-разпознаваемите продукти в строителния бранш е нашият единичен контакт, който до този момент присъства в хиляди жилищни и производствени помещения. Контакт бял ANURA е изработен от негорима пластмаса, подходящ за всеки дом. Контактът работи при напрежение 250V, като максимално допустимото напрежение е 16А.

Продуктите с бранд ANURA са изработени според всички изисквания и притежават сертификат за качество. Предлагани в два основни цвята - бял и крем, те са подходящи за всеки интериор. Нашият бранд предлага различни видове контакти: единичен и двоен контакт, контакт за телевизор, телефон, мрежови и контакти за открит монтаж.

Какво може да ви предложи бранд ANURA

Продуктите с марка Anura са произведени посредством водещи технологии, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за своето качество. Продуктите минават през серия от тестове за сигурност преди да се предложат на потребителите, а стилната опаковка показва, с какво отношение и внимание се подхожда към представянето им.

Гамата от артикули с бранд ANURA включва:

- Ключове - за открит монтаж, реостатни, стълбищни, единични, двойни, тройни, девяторни в различни цветове - Контакти - единични, двойни, за TV, за телефон, мрежови, за открит монтаж, с капак в различни цветове

- Електроаксесоари - двойни, тройни и четворни рингове, гумирани щепсели със заземление

- Разклонители - с едно, две, три, четири или шест гнезда, трипосочни, гумирани, със или без ключ

Независимо дали ви трябва контакт или електрически ключ, нашият бранд ANURA ще се погрижи за вас и вашите идеи, като Ви предложи високо качество на ниски цени.