Anura е бранд основан през 2012 г., когато е добавен и в портфолиото на Валерий С и М Груп АД. Артикулите му са предимно ключове и контакти, разклонители и щепсели, куплунги и други аксесоари.

Бранд  е широко разпространяван в много страни по света, като за България, Валерий С и М Груп АД е изключителен представител. Целта на бранда е да представи артикул с отлични качества и дизайн, който да се хареса на най-широк кръг от хора, като в същото време се запази възможно най-атрактивна цена.

Ключовете и контактите на  са изработени по най-модерна технология – изцяло от негорима пластмаса. Почитателите на керамичната основа обаче също ще се изненадат - предлагат се единични и двойни контакти с керамична основа. Петте цвята в гамата ключове и контакти ще осигурят приятно цветово съчетание във всеки дом, офис и други помещения.

Диамантени дискове и шкурки, които дори професионалистите оценяват високо – това е бранд . Гамата се състои от цели 10 различни вида дискове за рязане и шлайфане – водещ показател на българския пазар. Сертифицирани от TUV и CE сертификати, артикулите се продават в много държави в света.

В основата на бранда е заложена и развойната дейност, която не спира да дава резултати от почти 15 години. Още при първата среща с артикулите с бранд  ще се убедите в техните качества.

Дали режете камък, асфалт, гранит, теракот, гранитогрес, фаянс, тухли или други строителни материали – при дисковете  ще намерите верен помощник във вашето начинание

Очаквайте в следващите ни новини да разкрием за Вас детайли за най популярните ни брандове!