Голямо разнообразие на стелажи и стелажни решения, богата палитра от възможности за стелажно оборудване, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти, комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд!

Това са само част от условията, благодарение на които вече 15 години  е със свое заслужено място на българския пазар.

Важен принцип в нашата дейност е професионално и коректно отношение към всеки клиент, независимо от мащабите и спецификата на проектираните търговски площи. Този подход ежедневно разширява списъка на нашите удовлетворени клиенти.

Ние предлагаме професионализъм, качество и достъпни цени. Доверете ни се!

Нашите специалисти добре познават детайлите в изискванията за ефективно разполагане на съвременното магазинно и складово оборудване. Добре подбраните стелажи и рафтове са от решаващо значение за успешното функциониране и развитие на всеки магазин или склад.

Ние отчитаме и още един, по-скоро емоционален факт – желанието на всеки търговец да има уникален, неповторим и лесно разпознаваем търговски обект. Ето защо обръщаме внимание на всеки детайл от проекта. Наред със здравина и разнообразие от размери и цветове, ние предлагаме уникален дизайн и пространствени условия за успешна търговска дейност.

Проектирането на складови помещения и площи е съобразено с всички нормативни изисквания. Фирмите производители притежават сертификати за качество ISO 9001 /международен сертификат за качество/, TUV /немски стандарт/, CE /сертификат за качество на Европейския съюз/

Очаквайте в следващите ни новини да разкрием за Вас детайли за най популярните ни брандове!