Мотофреза MOLLER отново в наличност.

След множество запитвания ние от Валерий СиМ Груп с голямо удоволствие желаем да ви съобщим, че мотофреза MOLLER отново е в наличност.

Приложение на мотофрезата.

С нейната голяма мощност от 5200W нищо няма да ви се опре. Служи за обработване на малки и средно големи селскостопански площи като лозя, зеленчукови и овощни градини. Интересната част е, че можете да орете, фрезовате и дори обръщате земеделска земя, като сами настройвате дълбочината и ширината на обработваемата площ.

Предлага големи възможности.

Благодарение на нея, ще можете да окопавате в междуредията за унищожаване на плевели, да разбивате и разтрошавате едри буци пръст, да подобрите способността на почвата да поеме и задържи водата, да вкопавате оборски тор и още много подобни полезни дейности. Мотофреза MOLLER е подходяща за култивация на песъчливи и глинести почви, зеленчукова база и сухи почви, на склонове дори и при по-голям наклон, оризови полета с дълбочина на повърхността на твърдия слой не повече от 250мм. Тя е конструирана за прикачен инвентар до 350кг, което позволява и теглене на ремарке.

Поръчайте сега.

Поради бързото изчерпване и голямото търсене от страна на нашите клиенти препоръчваме да поръчате своята бройка възможно най-скоро.


Още технически данни:
Мощност: 5200W
Обем на двигателя: 208мл
Обороти на празен ход: 3600 об./мин
Ширина на острието: 750 мм
Превключване на скоростите: бърза, бавна, неутрална, обратна