На всички ни се е случвало съвсем малко да не достига да стигнем до онзи висок кухненски шкаф. Ами какво ще кажете за простира на терасата, който изглежда сякаш е толкова високо закачен, че никога няма да успеем да прострем? А за по-техничната част? Понякога се случва да се наложи замазването на някоя неравност по стената. Може би дори ви предстои ремонт. Или пък се занимавате сериозно със строителство и имате нужда от надежден партньор.

Добри решения за вашите проблеми

Ние от Валерий СиМ Груп сме напълно убедени, че поне един път досега сте се сблъскали с някоя от тези ситуации. Няма никакъв смисъл човек да рискува живота и комфорта си извършвайки съвсем прости домакински задължения, а дори и онзи проект, който все отлагаме и остава на заден план. Имате нужда от няколко сантиметра височина? От дори доста повече сантиметри височина? Искате да достигнете до високите клони в градината си, да измажете фасадата на къщата си?

С нашите сертифицирани домакински и мултифункционални стълби ще решите всичките си казуси, свързани с височината и достигането до труднодостъпни места. Те са с бранд MMS, съобразени с всички европейски изисквания за безопасност и експлоатация.

Важно е да отбележим, че MMS е част от Валерий СиМ Груп. На своите клиенти предлагаме голямо разнообразие от стелажно оборудване, както за малки магазини, така и на големи търговски обекти. Комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд!

Това са само част от условията, благодарение на които вече над 15 години MMS има своето заслужено място на българския пазар. Дейността на MMS е насочена главно в две направления: търговско оборудване на магазини, складово оборудване и спомагателен инвентар.

Връщайки се към стълбите, интересната част при тях е, че те са напълно подходящи както за бита, така и за професионална употреба.

Домакински стълби

Първите два модела, които Валерий СиМ Груп ви предлага са с комфортни широки стъпала, спомагайки за едно стабилно стъпване без чувство за тревога. Отделно краищата на стълбите завършват с гумени тапи, които успешно предотвратяват всякакви евентуални подхлъзвания, премествания и нестабилности.

Всичко това е подкрепено с европейски сертификат за качество EN14183. В същото време предпазват любимия ви паркет от всякакви надрасквания, надирания и други нежелани визуални нарушения.

Стълбите са подходящи за ползване от един човек с тегло до 150 килограма, което ги прави достатъчно здрави и сигурни в същото време. Броя на стъпалата са 1+1 или дори вторият ни вариант 2+1 и ще ви стигнат да се извисите над всички домакински препятствия, за които можете да се досетите. Те едноподходни с възможност за качване от едната страна и в същото време достатъчно компактни. И ето така проблема ви е решен.

Мултифункционална стълба

Сигурно се питате какво стана с другия модел стълба? Все още ли имате за измазване фасадата на къщата си или пък да достигнете улука, който пак се е запушил от поредната буря? А може би ви трябва някоя по-сериозна стълба за професионална употреба. Тогава вторият ни модел със сертификат EN131 стълба е за вас. Тя ще е вашия верен съюзник във всякакви по-сериозни височини и в същото време е достатъчно компактна, за да я държите из дома си, в гаража или градината.

Стълбата е изработена от изключително здрав и в същото лек алуминий, който спомага за лесното й пренасяне и използване. Тя може да заема различни форми според вашите нужди и работни места, а когато приключите с нея може да бъде сгъната в няколко секции и прибрана на подходящо място. Друго важно, което трябва да споменем, е че тя е подходяща за ползване от един човек. Издържа на натоварвания до 150 килограма, приемайки с лекота предизвикателствата, пред които сте изправени. Стълбата е подходяща за използване на равна и солидна повърхност.