Уважаеми Клиенти и Партньори,

Предлагаме на Вашето внимание качествени технически спрейове Premium HD за справяне с проблеми по автомобила и в домакинството. За да сме максимално полезни ще посочим продукта и проблема, който разрешава всеки един продукт от серията технически спрейове от PremiumHD. 

СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ НА ВЕРИГИ PREMIUM HD 400МЛ

  • Спрей за дълготрайно смазване на всички видове вериги и съединения. Предпазва от полепване на треви и замърсявания при смазване на градински машини, поради това, че отстранява влагата и консервира обработените детайли.

ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА СПИРАЧКИ И СЪЕДИНИТЕЛ PREMIUM HD 600МЛ

  • Универсално почистващо средство /обезмаслител/за целия автомобилен сектор – спирачки, машинни части, компоненти на двигателя и съединителя: 

КОНТАКТЕН СПРЕЙ PREMIUM HD 400МЛ

  • Почистващ и обезмасляващ спрей за поддръжка на електронни и електрически компонентни - контакти, предпазители, кабелни връзки, щепселни съединители, капачка на разпределители и много други.

СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СИЛИКОНИ И ЛЕПИЛА PREMIUM HD 400МЛ

  • Спрей за бързо и лесно премахване на стари лепила, втвърдени силикони и уплътнители. Изключетелно подходящ за отстраняване на масло, смола, грес, катран и остатъци от смазочни материали. Почиства дърво, метал, стъкло, керамика.

СПРЕЙ ПЯНА ЗА СУХО ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ PREMIUM HD 400МЛ

  • Универсална пяна /активна спрей пяна/ за премахване на петна и перфектно почистване и дезинфекция на различни повърхности. Подходящ, както за автомобила за почистване на части и отстраняване на замърсявания по прозорци и каросерия, така и в домакинството за премахване на петна от килими и др. видове текстил, замърсявания по дограма, стъкла, кранове и др. Намира приложение и в поддръжката и почистването на дъски за сърф, ски, сноуборд, пластмасови и лакирани части на лодки, мотоциклети и велосипеди.

УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО-СПРЕЙ PREMIUM HD 400МЛ

  • Универсално лепило-спрей за дълготрайно залепяне на текстил, кожа, винил и други материали. Висококачествено лепило е подходящо при лепене на тапицерии на автомобили, домашни ремонти на мебели и други.