Лятото дойде с пълна сила и градусите стремглаво започнаха да се покачват. Почти всички в днешно време имаме климатик в къщата си, наслаждавайки се на прохладен полъх по всяко време на денонощието.

От друга страна обаче след серията от интензивни дъждове всеки обича да е навън в хубавото време под жаркото слънце. Проблема е, че понякога е прекалено горещо навън за семейни събирания. Любимата ви градина, а може би беседката ви седят празни през тези дни.

Решение

Ние обаче имаме решение за вас, което е крайно икономично и дори не ползва никакво електрическо захранване. Системата за охлаждане с водна мъгла на нашия бранд PREMIUM ще ви свърши перфектна работа за тежки летни жеги, а и не само.

Какво съдържа комплекта?

В комплекта има 10 броя дюзи, които превръщат водата в охлаждаща фина водна мъгла. Самите те могат да бъдат разпределени по дължината на маркуча, който е 10 метра, според индивидуалните нужди на нашите клиенти. Подходяща за ползване на всякакви открити места с водоизточник в периметъра, като например веранди, тераси, чадъри, около басейни в градината и други.

Маркучът от комплекта е снабден с адаптор и конектор за чешма. Системата е изключително лесна за монтаж като всеки може да я постави на желаното място.

Какви предимства можете да очаквате от системата с водна мъгла на PREMIUM:

- докато се изпарява, фината водна мъгла понижава температурите с до 11 градуса , което прави престоят ви навън много приятен

- не изисква никакво електрическо захранване - онези нахални насекоми няма да ви доближат, защото микрокапките полепват по техните крила и заради това ги избягват

- не се замърсява околната среда при този вид охлаждане, което е много важно за всички ни

- микрокапките, които се образуват свалят на земята всички мръсни частици от въздуха

- като по този начин се осигурява чист и прохладен въздух в периметъра на действие

Оптималното налягане на водата трябва да е между 2.5 и 2.8 bar. Самият дебит на един капкообразувател е от 2 до 2.5 литра на час, което прави системата много икономична и предпочитана от нашите клиенти.

Системата за охлаждане с водна мъгла на PREMIUM ще задоволи всичките ви нужди откъм икономичност, надеждност и простота при монтаж и свързване.

Нека това лято е различно след като вече няма нужда да търпите горещите капризи на времето и имате предоставено решение от Валерий СиМ ГРУП.