Имате нужда от повече време на чист въздух и не ви се седи по цял ден вкъщи? Искате да имате плътна сянка над главата си с устойчивост на UV лъчи? Всички видове насекоми усърдно се опитват да нарушат спокойствието ви още с излизането навън?

Тогава нека ви представим шатра с комарници на бранда HERLY, която ще ви предостави удобствата от които се нуждаете за вашия пълен комфорт и спокойствие.

Шатрата е чудесно допълнение към вашия двор, спомагайки Ви да извършвате вашите дейности на открито, като по този начин се възползвате максимално от Вашата градина. Под плътната й сянка можете да прекарвате свободното си време необезпокоявани от онези нахални насекоми и предпазени от жаркото слънце. По този начин няма да ви се наложи ползването на вредни химикали. Вместо това ще си почивате или пък вършите работата си под нашето безопасно и надеждно решение за борба с насекомите през пролетно-летните месеци.

Приложение

Мрежата против комари ефективно обгръща цялата шатра на HERLY от всяка страна, защитавайки ви от всякакви нежелани посетители покрай вашия престой. Материалът, от който е направен покрива на шатрата е висококачествен полиетилен, който сам по себе си е устойчив на разкъсване и вода. В същото време ви предпазва от силните лъчи на слънцето във всеки един момент със своята UV 20+ защита. Като по този начин няма нужда да мислите за изгарянията, които може да ви причини слънцето.

Шатрата е с 4 стени които са комарници, като две от тях са с цип, което спомага за преминаването на свеж въздух през цялото време. Фиксирането на самата шатра HERLY става непосредствено чрез 4 въжета и 8 носещи стоманени тръби които са и прахово боядисани в бяло с размери диаметър 18/18/18х0.4mm. Това от своя страна я прави много лесна за монтаж навън. Размерите в основата й са 3 на 3 метра, което е достатъчно да приюти няколко човека. Размерите в горната част са 2.4 на 2.4 метра, а най-високата точка се извисява на 2.4 метра. Крепежните елементи с които идва снабдена са от изключително здрав полиетилен.

Изключително леката и разглобяема конструкция я прави безпроблемно преносима на най-различни места. Теглото заедно с опаковката е 6.50 kg като на практика може да бъде транспортирана много ефективно. Този продукт не е препоръчително да бъде използван при лоши метеорологични условия като бурен вятър, пороен дъжд, обилни снеговалежи, буря и т.н.