Едно от първите неща, за които си мисли човек, когато избира машина е дали след това ще има подходящо сервизно обслужване. Нашите бази са проектирани с огромно внимание към удобството на клиентите ни, предлагайки им отлични локации, голям брой места за паркиране и много други удобства.

Локация

Едно от първите неща, които клиентите търсят при избора на сервиз, е удобната локация. Валерий СиМ ГРУП разполага с няколко сервизни бази, разпределени стратегически в градовете:

- София - кв. Военна рампа, бул. Илиянци 46

- Пловдив - с. Труд, ул. Строевско шосе 3

- Варна - бул. Атанас Москов 13

Осигурявайки максимално удобство на всички наши клиенти.

Места за паркиране

Знаем, че намирането на удобно място за паркиране може да бъде предизвикателство, особено в големите градове. Затова сме се уверили, че нашите бази разполагат с достатъчно места за паркиране.

Удобства в базите

Нашите сервизни бази не са просто места за ремонт и поддръжка на инструменти и машини. Те са проектирани да предоставят на клиентите приятна и комфортна обстановка. Вътрешните помещения на базите ни са просторни и добре осветени, създавайки приятна атмосфера за всички клиенти.

Професионален екип

Нашият професионален екип от механици и техници с над 10 специалиста и повече от 5 годишен опит в поддръжката на всякакъв вид машини е винаги на разположение. Те са обучени и опитни в различни видове ремонти и поддръжка на машини и инструменти, което гарантира високото качество на услугите, които предлагаме.

Във Валерий СиМ ГРУП се стремим да осигурим на всеки клиент най-доброто обслужване и удобство.

Очакваме ви в някоя от нашите сервизни бази, за да Ви помогнем качествено и бързо.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Благодарим ви, че избрахте Валерий СиМ ГРУП - вашият надежден партньор.