Представяме Ви подпокривното дифузно трислойно фолио на бранд DECOREX - иновативно решение, което ще осигури надеждна защита и оптимални условия за вашият покрив и стени.

С ширина 1.5 метра, дължини от 20 до 50 метра и тегло от 90 до 150 грама на квадратен метър, това фолио е перфектният избор за всякакъв вид проекти и покриването на високи стандарти.

Една от най-важните характеристики на фолио DECOREX е неговата способност да защитава покрива от проникване на вода, сняг и вятър. Със своята отлична пароизолация и водонепропускливи свойства, дишащата мембрана предотвратява образуването на конденз и осигурява оптимална вентилация на покривната конструкция.

Изключително лесно използване на подпокривното дифузно трислойно фолио DECOREX

Поставянето на това фолио е изключително лесно. То се полага върху дъсчената обвивка на покривната конструкция или стената, като всеки следващ пласт се застъпва минимум 10 сантиметра, съобразено с наклона на покрива. Това гарантира пълна покривна защита и надеждност против атмосферните условия.

Подпокривното дифузно трислойно фолио подобрява водоотблъскващите свойства на покривната конструкция и ефективно я защитава от вятър, дъжд и сняг. Също така, то осигурява оптимална защита срещу навлизане на влага и ефективно отвежда излишните водни пари от подпокривната конструкция. С тази мембрана Вие ще имате всичко, от което се нуждаете, за да запазите покрива си сух и безпроблемен.

Намаляване на разходите и увеличаване на енергийната ефективност

Фолиото не само осигурява защита, но и подобрява енергийната ефективност и изолационните свойства на покрива. С водонепропускливото и паропропускливото си свойство, дишащата мембрана формира ефективна бариера срещу неблагоприятните ефекти от температурните разлики между вътрешната и външната страна на покривната конструкция. Това означава, че ще имате по-стабилни температурни условия вътре и много по-голям комфорт, като същевременно ще намалите разходите за отопление и охлаждане.

Гарантирана здравина и качество от DECOREX

Трислойното фолио е проектирано да издържа на натоварвания и да предоставя надеждна защита на покрива в продължение на дълъг период от време. То е изработено с висококачествени материали и отговаря на строгите стандарти за устойчивост и издръжливост.

Основни характеристики на подпокривното дифузно трислойно фолио на DECOREX включват:

- Маса на единица площ - с тегло от 90 до 150 грама на квадратен метър, фолиото е леко и удобно за работа. Това го прави идеален избор за различни видове покриви.

- Якост на опън - с якост от 150 N/50mm в посока MD (по дължината) и 100 N/50mm в посока CD (по широчината), фолиото е изключително здраво и устойчиво на натоварвания. То може да издържи на високо напрежение и е изключително трудно да се разкъса.

- Разкъсване на силата - със стойност от 70.60 N/50mm в посока MD/CD, фолиото е устойчиво на разкъсване и гарантира дълготрайна защита на покрива.

- UV съпротивление - подпокривното дифузно трислойно фолио е устойчиво на вредното въздействие на UV лъчите. То не се разрушава и не губи своите свойства под влиянието на слънчевата радиация.

Валерий СиМ Груп се гордее с високото качество, което предлага на своите клиенти. Фирмата е посветена на иновациите и постоянно разработва нови технологии, за да отговори на нуждите и изискванията на строителната индустрия.

Подпокривното дифузно трислойно фолио на бранд DECOREX е надеждно, ефективно и дълготрайно решение за защита на вашият покрив.

Нека обобщим неговите уникални качества:

1. Висока дишаемост: подпокривното дифузно трислойно фолио на DECOREX се отличава със способността на влаговите пари да се отделят от покривната конструкция. Това помага да се предотврати натрупването на конденз, което може да доведе до появата на мухъл, гниене и други проблеми, свързани с влагата. Дишащият характер на мембраната осигурява по-здрава и по-издръжлива покривна система.

2. Дълготрайност и здравина: трислойното фолио с бранд DECOREX осигурява повишена здравина и издръжливост. То е проектирано да издържа на различни метеорологични условия, включително вятър, дъжд и сняг. Устойчивостта на разкъсване осигурява дълготрайна защита на вашия покрив.

3. Лесен монтаж: фолиото DECOREX е проектирано за лесен и бърз монтаж.

Предлага се в удобен за използване вариант - на ролка. Това от своя страна улеснява работата и полагането. С тегло от 90 до 150 гр./кв.м. трислойното фолио значително опростява процеса на монтаж. То може лесно да бъде изрязано и оформено така, че да отговаря на специфичните размери на вашия покрив или стени.

4. Съвместимост: продукта е напълно съвместим с различни покривни материали, като асфалтови керемиди, метални покриви, керемиди и др. Той може да се използва както за проекти за ново строителство, така и за подмяна на покриви, като осигурява надеждна защита при всяко приложение.

5. Енергийна ефективност: като подобрява цялостната изолация, подпокривното дифузно трислойно фолио DECOREX допринася за енергийната ефективност. То спомага да се сведат до минимум топлинните загуби през студените месеци и да се поддържат ниски градуси през горещите летни дни. Това може да доведе до по-ниска консумация на електроенергия и намаляване на разходите за отопление или охлаждане.

6. Ползи за околната среда: от Валерий СиМ Груп се ангажираме с устойчивост и екологична отговорност.

Удълженият живот и енергоспестяващите свойства на подпокривното дифузно трислойно фолио могат да допринесат за една по-екологично издържана сграда.