Понякога традиционният моп не ни върши никаква работа и имаме нужда от някой по-иновативен уред. Не винаги е възможно да отделим много време в което да попиваме някоя локва или пък да седнем да чакаме пода да изсъхне.

Често се случва да бързаме и подобни почиствания били те вкъщи или пък на работното място трябва да се случват максимално ефективно. Приложенията на нашата подочистачка с гума са многобройни и разнообразни.

Тя може да:

- Спомогне за подсушаването на пода ви

- За обиране на водата

- За избутване на водата

Този тип подочистачка ще ви помогне да отстраните всякакви остатъци от мръсотия и вода от плочки, и всякакъв тип гладки подови повърхности. След баня може би ви се иска да оберете водата по възможно най-бързия начин, защото имате и други ангажименти. Като използвате моп само рискувате да разнасяте мръсотия и да задръстите канала си. Ще нанесете повече вреди, отколкото да свършите нещо полезно.

Затова използвайки подочистачка с гума, вие ще имате възможността да изтласкате водата към правилната посока оставяйки зад себе си едни изключително сухи плочки. По този начин ще подобрите и собствената си безопасност влизайки повторно във вече сухата баня. Тя може да бъде използвана и в големи помещения, като всичко се случва експедитивно без остатъчни следи.

Ако пък при пролетното почистване не сте успели да стигнете до замърсените си прозорци, то можете да разчитате на подочистачката с гума и за това. Само напръскайте с почистващ спрей минете един, два пъти с гумената част. След това напръскайте само с вода, повторете действията с подочистачката и вече имате един положителен резултат налице. Самото почистващо перо е изработено от изключително мека гума, което го прави много гъвкаво и ефективно. Хубавата част е, че тя не оставя никакви косми или следи. Няма опасност от надиране на различните повърхности, които ще третирате с нея. Изключително лесна за почистване под течаща вода.

Ще ви служи дълго време.

Уверете се в ефективността!