Имате голям двор с градина, която много обичате да поддържате и обработвате в подходящо за Вас време?

Може би сте засели зеленчуци, цветя или пък тепърва Ви предстои?

Ние от Валерий СиМ Груп сме Ви подготвили 2 в 1 подложка за колена и столче, което ще Ви съпътства във вашите приключения свързани със земеделието, а и не само.

Сигурно се чудите по какъв начин трябва да обработвате почвата във вашата градина, за да пожънете максимален успех. Зеленчуците могат да дадат голяма продукция за кратък период от време, но при условие че се грижим правилно и редовно за почвата. Зеленчуците обичат топли, дълбоки, рохкави и оцедливи почви богати на хранителни вещества. По-често срещаните от тези почви са карбонатните, черноземните и други.  Абсолютно неподходящи за отглеждането на зеленчукова продукция са тежките по механичен състав и бедните на хранителни вещества.

Разчистването на плевели е жизненоважно особено, ако вашата градина е завзета от тях и трябва да създадете ново място за вашите зеленчуци. Това е доста трудоемък процес свързан много клякания и навеждания, които в края на деня ще си кажат думата.

Затова Ви предлагаме нашето 2 в 1 подложка за колена и столче за удобство при работа в градината. То ще ви помогне като отнеме напрежението от вашите крака най-вече в коленете и глезените. По този начин Вие ще можете да работите по-продължително време във вашата любима градина, навън на чист въздух.

Когато обърнете приспособлението към ниската му страна ще можете да се позиционирате на него с коленете си извършвайки дейности като:

- премахване на плевели

- посяване на цветя и зеленчуци

- разрохкване на почвата с мини мотичка

- поливане на посеви

- ще Ви служи за опора докато поставяте капково напояване

Следващия процес след разчистването на терена е разделянето на вашата бъдеща зеленчукова градина на четири стратегически планирани парцела:

1. Култури изискващи голямо количество органични торове – краставици, зеле.

2. Домати и лук.

3. Кореноплодни култури.

4. Ранни картофи.

Бонус съвет

В частта от градината, която е най-неудобна, а именно в близост до сгради или ограда можете да поставите многогодишни зеленчуци, които понасят засенчване като:

- Ревен

- Киселец

- Естрагон

- Многогодишен лук

След цялата тази тежка работа, която сте извършили е време за малко почивка, която с радост ще ви предостави вашето ново 2 в 1 подложка за колена и столче за удобство при работа в градината.

Когато се изправите и го обърнете на другата му страна от ваш верен работен помощник се превръща в много удобно място да си поемете дъх и да се насладите на хубавото време. То се превръща в столче, което е много компактно, леко и в същото време много здраво.

Понякога често се случва да изгубим някой от нашите малки инструменти някъде из градината ни и да седнем напрегнати чудейки се къде са. Затова отстрани сте екипирани с място, на което можете да ги закачите и съвсем спокойно да се насладите на заслужената си почивка.

Размери: 59x27x49CM