Уважаеми клиенти и партньори,

Представяме Ви лесен и удобен вариант за напояване на цветя и растения с комплект за капково напояване от PREMIUM. Комплектът PREMIUM е подходящ за поливане на растенията в 15 бр. саксии или до 10 бр. големи саксии у дома, на вилата, двора или терасата. Може да се използва и в градината за поливане на 7,5 м. жив плет или 6 кв.м. насаждения.
Комплектът за капково напояване PREMIUM не само улеснява работата по поливането, но спестява време и труд. Капковото напояване е икономичен избор, защото се използва минимално количество вода, благодарение на това, че се напоява само зоната около корените на растенията, а не цялата почва. По този начин не се отмива почвата. 
Изграждането на капково напояване в домашни условия е напълно възможно, като се свързва директно към водопровода или чешмата. Веднъж монтирана системата остава за целия сезон или докато има нужда от нея.
Комплектът за капково напояване PREMIUM е подходящ за поливане и през есента и зимата, като се използва за напояване на многосезонни цветя и растения в саксиите разположени в зимните градини, топли балкони и помещения.